2014-04-23 08:00Lehdistötiedote

Loweprolta kaksi uutta laukkua Passport-sarjaan.

null

Markkinat kameralaukuille, jotka ovat huomaamattomia eivätkä näytä perinteisiltä kameralaukuilta, ovat lisääntyneet viime vuosina merkittävästi. Lowepron Passport sarjan laukut ovat olleet suosittuja alusta alkaen. Nyt sarja laajenee kahdella uudella mallilla, Passport Backpack:lla ja Passport Messenger:lla

”Passport-laukussa kuvaaja pystyy kantamaan sekä kuvauskalustoaan että läppäriä ja muita tarvikkeita huomaamattomasti tyylikkäässä laukussa.”, sanoo Juha Korteniemi Lowepro:ta maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Molemmissa malleissa on erilliset kameraosastot, jotka ovat hyvin pehmustettuja. Osastot ovat myös irroitettavissa laukusta, jolloin niitä voidaan käyttää myös irrallaan”.

Passport Backpack

Reppuun sopii esimerkiksi peilitön järjestelmäkamera tai muu pieni järjestelmä (kuten Nikon D3200 18-55mm -objektiivilla), lisäobjektiivi, 13” kannettava tietokone, älypuhelin ja muita henkilökohtaisia tavaroita. Backpack-malli on saatavana mustana.

  • Sisämitat, kameraosasto (LxSxK): 26 x 12,5 x 17,5 cm
  • Ulkomitat (LxSxK): 28 x 18,5 x 39,5 cm
  • Paino: 0,6 kg

Passport Messenger

Laukkuun sopii esimerkiksi peilitön järjestelmäkamera tai muu pieni järjestelmä (kuten Nikon D3200 18-55mm -objektiivilla), lisäobjektiivi, 13” kannettava tietokone, älypuhelin ja muita henkilökohtaisia tavaroita. Messenger-malli on saatavana mustana ja harmaa/oranssina.

  • Sisämitat, kameraosasto (LxSxK): 37,5 x 15 x 27cm
  • Ulkomitat (LxSxK): 38,5 x 16,5 x 28,8 cm
  • Paino: 0,5 kg

Hinta ja saatavuus

Uusien mallien toimitukset alkavat toukokuussa ja ne maksavat seuraavasti:

Passport Backpack, hinta noin 65 euroa.

Passport Messenger, hinta noin 65 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen