2013-08-02 10:00Lehdistötiedote

Lowepro panostaa liikkuviin ihmisiin

null

Transit on Lowepron uuden laukkusarjan nimi. Ensimmäisenä julkistamme kaksi mallia, joista toinen on perinteinen reppu ja toinen sling-malli. Molemmat  mallit on suunniteltu erityisesti  aktiivisesti liikkuville ihmisille. Niiden hillitty muotoilu sopii hyvin kaduille, lentokentille ja muihin vastaaviin paikkoihin, joissa et tahdo mainostaa kuljettavasi arvokasta kamerakalustoa mukanasi.

”Lowepro on sisällyttänyt sarjaan suosittujen malliensa parhaat puolet ja kehittänyt uuden UltraFlex™-järjestelmän, joka antaa käyttäjälleen paljon vaihtoehtoja muokata laukkua oman kalustonsa tarpeiden mukaan”, kertoo Juha Korteniemi, Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Transit-sarja on suunniteltu joustavuutta ja ennen kaikkea varusteiden nopeaa käyttöön saamista ajatellen”.

Lowepron ”All Weather AW”-sääsuoja, sekä jalustakiinnitys, jonka saa piilotettua, kun sitä ei tarvita, ovat sisäänrakennettuina. Uuden UltraFlex™-järjestelmän ansiosta käyttäjä voi muokata sisätilojen pysty- ja vaakaseiniä tarpeidensa mukaan.

Transit Backpack 350 AW

Reppuun sopii esimerkiksi suurempi järjestelmäkamera objektiivilla (jopa 70-200 F/2.8 sivuttain tai 300mm pystyasennossa), 1-2 lisäobjektiivia, salama, 15” kannettava tietokone, lisävarusteita ja kolmijalka.

Transit Sling 250 AW

Laukkuun sopii esimerkiksi järjestelmäkamera objektiivilla (jopa 24-70 f/2.8 sivuttain tai 70-200 f/2.8 pystyasennossa), 1-2 lisäobjektiivia, salama, 10” taulutietokone, lisävarusteita ja kolmijalka. Sopii erinomaisesti myös peilittömille järjestelmäkameroille.


Hinta ja saatavuus

Transit-mallien toimitukset alkavat elokuun aikana. Transit Sling 250 AW suositushinta on noin 130 euroa ja Transit Backpack 350 AW suositushinta on noin 160 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen