2013-08-09 10:00Lehdistötiedote

Lowepro laajentaa Streamline-sarjaa

null

Lowepro Streamline-sarjasta, joka on suunniteltu erityisesti peilittömille järjestelmäkameroille, julkaistaan nyt kolme uutta mallia, 150, 250 ja Sling.

”Nämä tyylikäät Lowepron mallit eivät ole vain hyvännäköisiä, vaan myös hyvin harkittuja”, kertoo Juha Korteniemi, Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Kompaktin peilittömän  järjestelmäkameran ostavat haluavat tietenkin myös siistin laukun, jossa on kuitenkin tilaa muullekkin kuin vain kameralle, kuten esimerkiksi tabletille. Yhtenä hienoista yksityiskohdista laukun voi tarvittaessa laajentaa isommaksi.”

Streamline 150

Laukussa on tilaa esimerkiksi peilittömälle järjestelmäkameralle kit-objektiivilla, lisäobjektiiville, 7” taulutietokoneelle ja henkilökohtaisille tavaroille.

Streamline 250

Laukussa on tilaa esimerkiksi peilittömälle järjestelmäkameralle kit-objektiivilla, lisäobjektiiville, 10” taulutietokoneelle ja henkilökohtaisille tavaroille.

Streamline Sling

Laukussa on tilaa esimerkiksi peilittömälle järjestelmäkameralle kit-objektiivilla, lisäobjektiiville, 10” taulutietokoneelle ja henkilökohtaisille tavaroille.

Hinta ja saatavuus

Uusien Streamline-mallien toimitukset alkavat elokuussa. Suositushinnat ovat seuraavat:

Streamline 150, hinta noin: 55 euroa.

Streamline 250, hinta noin: 65 euroa.

Streamline Sling, hinta noin: 70 euroa

 

Lisätietoja: teemu.salminen@focusnordic.fi 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen