2015-03-16 12:00Lehdistötiedote

Lowepro julkaisee uuden sukupolven reppuja liikkuville ihmisille

null

Maailman johtava laukkumerkki, Lowepro, julkaisee kaksi uutta reppua hyvin tunnettuun Fastpack-sarjaan: Fastpack 150 AW II ja Fastpack 250 AW II. Molemmat reput on suunniteltu paljon liikkuville valokuvaajille, joille kameran nopea kuvauskuntoon saanti, sekä kaluston turvallinen kuljettaminen on tärkeää.

Fastpack-sarjamme on suunniteltu niin, että pääset nopeasti käsiksi tietokoneeseesi, kameraasi ja kaikkiin uusiin laitteiseesi, joita haluat kantaa mukanasi.”, sanoo Tim Grimmer, Lowepro-tuotebrändin varatoimitusjohtaja, ”Uudet reput suojaavat entistä paremmin mukana kulkevat varusteet ja niissä on otettu paremmin huomioon herkät laitteet, kuten tietokoneet, tabletit ja kuulokkeet.”

Uusissa repuissa on hyvin suojattu kameraosasto, Lowepron patentoitu sääsuoja, sekä remmit, joilla laukku voidaan kiinnittää esimerkiksi matkalaukun päälle. Ulkopuolella löytyvät taskut ja kiinnikkeet esimerkiksi jalustaa ja vesipulloa varten.

Fastpack 150 AW II

Pienempään kahdesta mallista mahtuu järjestelmäkamera vakio-objektiivilla (esimerkiksi Nikon D7100 24-70mm f/2.8 -objektiivilla), 1-2 lisäobjektiivia tai -salamaa, enintään 11” kannettava tietokone (esimerkiksi MacBook Air) sekä tablettitietokone. Lisäksi laukussa on useita osastoja älypuhelimelle, kovalevylle, kuulokkeille ja vastaaville laitteille.

Fastpack 250 AW II

Suurempaan malliin mahtuu järjestelmäkamera teleobjektiivilla (esimerkiksi Nikon D810 ja 70-200mm f/2.8 -objektiivi), 2-3 lisäobjektiivia tai -salamaa, enintään 15” kannettava tietokone sekä tablettitietokone. Myös isommasta lakusta löytyy erilliset suojatut osastot pienemmille laitteille.

Hinta ja saatavuus

Fastpack-sarjan toimitukset alkavat huhtikuussa ja ne tulevat maksamaan seuraavasti:

Fastpack II 150 AW. Hinta noin 135 euroa.

Fastpack II 250 AW. Hinta noin 170 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Ricoh/Pentax, Joby, Jobo, Lowepro, Transcend, Steiner, Kowa, Hähnel, Lumiquest, Tamron, Samyang, Zeiss, Velbon, Kenko, Nissin, Metz, MyMyk ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen