2014-04-08 10:00Lehdistötiedote

Lowepro julkaisee kaksi erityisesti GoPro® -actionkameroille suunniteltua laukkua

null

Actionkamerat ja niiden lisävarusteet ovat nopeasti kasvava markkinasegmentti. Perinteisten kameralaukkujen ongelmana on ollut, etteivät pienet kamerat ja varusteet sovi niihin täytellisesti. Tämän vuoksi Lowepro julkaisee kaksi uutta mallia, jotka on erityisesti suunniteltu GoPro®:lle, joka on markkinoiden suurin actionkamera valmistaja. Laukut sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös muille samankokoisille actionkameroille.

”Uudet laukkumme on suunniteltu markkinoiden kuumimmille kameroille”, sanoo Juha Korteniemi, Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Dashpoint-sarja tarjoaa kunnon suojaa, jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa ja ne ovat myös erittäin monipuolisia.”.

Laukkujen ulkokuori on valmistettu komposiittimateriaalista, joka antaa erinomaisen suojan muunmuassa iskuja ja naarmuja vastaan. Sisävuoraus on pehmeää materiaalia, joka ei naarmuta pintoja. Lisäksi varusteet on nopea kiinnittää tukevasti ja ne saa helposti ulos laukusta väliseinien ansiosta. Laukun voi myös helposti kiinnittää toiseen laukkuun tai reppuun.

Dashpoint AVC-laukut ovat saatavilla mustana ja sinisenä.

Dashpoint AVC 1

Sopii esimerkiksi yhdelle actionkameralle, vedenpitävälle kotelolle ja varusteille.

  • Sisämitat (LxSxK): 20,3 x 8,8 x 8,7 cm
  • Paino: 0,3 kg

Dashpoint AVC 2

Sopii esimerkiksi kahdelle actionkameralle, vedenpitävine koteloineen ja lisävarusteille.

  • Sisämitat (LxSxK):  21,3 x 8,8 x 21,1 cm
  • Paino: 0,4 kg

Hinta ja saatavuus

Dashpoint AVC-mallien toimitukset alkavat toukokuussa.

Dashpoint AVC 1, hinta noin 40 euroa.

Dashpoint AVC 2, hinta noin 50 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen