2015-08-25 12:00Lehdistötiedote

​​​​​Lisää uutuuksia Loweprolta

null

Lowepro, julkaistuaan vasta viikko sitten kaksi uutta reppusarjaa, tuo nyt markkinoille uudistetun version kaikkien aikojen suosituimmasta laukustaan; Slingshotista. Uusi reppusarja on nimeltään Slingshot Edge ja se tulee saataville kahdessa koossa.

”Helppokäyttöisyys on tärkeintä liikkuvalle valokuvaajalle.”, sanoo Lowepron varatoimitusjohtaja Tim Grimmer, ”Juuri mikään ei ärsytä enempää kuin saamatta jäänyt kuva, kun et saanut kameraasi tarpeeksi nopeasti käyttöösi. Uusi Slingshot Edge onkin suunniteltu täysin uudelleen. Sen muotoilussa on keskitytty helppokäyttöisyyteen, unohtamatta hyvää suojaa kameralle ja varusteille.

Slingshot Edge 150 AW

Suunniteltu peilittömälle järjestelmäkameralle kittiobjektiivilla ja lisäobjektiivilla, sekä 7” tablet-tietokoneelle ja muille varusteille. Repussa on Lowepron patentoitu All Wheather Cover™ -sääsuoja.

Slingshot Edge 250 AW

Suunniteltu peilijärjestelmäkameralle yhdellä objektiivilla, lisäobjektiivilla ja salamalaitteella, sekä 10” tablet-tietokoneelle ja muille varusteille. Repussa on Lowepron patentoitu All Wheather Cover™ -sääsuoja.

Hinta ja saatavuus

Lowepro Slingshot -reppujen toimitukset alkavat lokakuussa ja ne maksavat seuraavasti:

Slingshot Edge 150 AW. Hinta noin 105 euroa.

Slingshot Edge 250 AW. Hinta noin 135 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Ricoh/Pentax, Joby, Jobo, Lowepro, Transcend, Steiner, Kowa, Hähnel, Lumiquest, Tamron, Samyang, Zeiss, Velbon, Kenko, Nissin, Metz, MyMyk ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen