2023-05-22 10:00Lehdistötiedote

Lexarilta päivitetty CFexpress-mallisto ammattilaisille

Lexar CFexpressLexar CFexpress

CFexpress-muistikortti on ammattivalokuvaajien ja -videokuvaajien ykkösvalinta. CFexpress-muistikortin avulla valokuvaaja voi hyödyntää kaikkia ammattilaiskameroiden, kuten Canon R3:n, Nikon Z8:n ja Sony FX6:n, ominaisuuksia.

Kameravalmistajat ovat myös ottaneet CFexpressin laajasti käyttöön kaikissa malleissa, mikä tarkoittaa, että siitä tulee todennäköisesti alan standardi lähitulevaisuudessa. Uusien Lexar Professional CFexpress Type B -muistikorttien avulla käyttäjät voivat nopeuttaa luovaa työnkulkuaan nopeilla ja suuren kapasiteetin korteilla.

Päivitetyt Lexar Professional CFexpress -muistikortit tarjoavat nopeampaa ja vakaampaa tekniikkaa, jonka avulla käyttäjät voivat tukea suurempia kuvataajuuksia, megapikseleitä sekä 4K-, 6K- ja 8K-videota. Lexarin Silver-, Gold- ja Diamond-sarjan CFexpress-muistikorttien avulla käyttäjät voivat nauttia uusimmasta, nopeimmasta ja vakaimmasta tekniikasta valo- ja videokuvauskameroissaan erittäin edulliseen hintaan.

Päivitetyt kortit ovat:

  • Lexar CFexpress Silver Series kasvattaa puskuriaan ja lukunopeus on jopa 1750mb / s ja kirjoitusnopeus jopa 1300mb / s (entinen nopeus lukea 1000 mb / s kirjoittaa 600 mb / s)
  • Lexar CFexpress Gold -sarjan kortit säilyttävät lukunopeutensa 1750mb/s ja saavat uuden kirjoitusnopeuden 1500mb/s. Lisäksi niiden koko kasvaa kahdella uudella suurikapasiteettisella 1TB:n ja 2TB:n kortilla.
  • LEXAR CFexpress Diamond Type B- ja Gold Type A -muistitikuilla on VPG400-standardiluokitus, joka takaa, että videon tallentamisen aikana kirjoitusnopeus on vähintään 400 Mt/s ilman, että ruutuja katoaa.

Uusien Lexar CFexpress -muistikorttien avulla käyttäjät voivat vaihtaa vanhemmasta ja hitaammasta tekniikasta (XQD) uusimpaan CFexpress-tekniikkaan huomattavasti edullisempaan hintaan. Tämä uusi tekniikka on erityisen tärkeää CFexpress-tekniikkaa tukeville kameroille, sillä sen avulla käyttäjät voivat nauttia nopeammasta ja vakaammasta tekniikasta ja ottaa samalla korkealaatuisia videoita ja valokuvia.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uudet kortit ovat saatavilla välittömästi.

Lexar CFexpress -muistikortit ovat saatavilla alkaen 169,00 euroa (CFexpress Pro Silver Serie R1750/W1300 128GB).

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Suuret kirjoitus- ja lukunopeudet
  • Vakaa tekniikka, joka tukee korkeampia kuvataajuuksia
  • Ammattikäyttöön
  • Nopeuta työnkulkua


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen