2017-06-07 11:05Lehdistötiedote

LEDGO: Luovat valaisuratkaisut valo- ja videokuvaukseen

null

Focus Nordicin tuotevalikoima laajenee laadukkaisiin valaisuratkaisuihin erikoistuneella Ledgolla. Ledgon innovatiivinen lähestymistapa LED-valojen käyttöön soveltuu niin valo- kuin videokuvaukseenkin. 

Ledgon kanssa Focus Nordicilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus tarjota asiakkailleen valaisutuotteita, joita voi käyttää sekä studiossa että kentällä. Ledgo Technology Limited on tunnettu korkeasta tuotantotarkkuudestaan, ja yritys investoi jatkuvasti valaisuratkaisujen kehittämiseen ja tuotantoon.

"Olemme hyvillämme saadessamme Ledgon valikoimaamme, ja meillä on tuotteille suuria odotuksia", sanoo Focus Nordicin toimitusjohtaja Jonas Wernbo. "Ledgon tuotteet ovat laadukkaita, ja uskomme, että LED-valot ovat tulevaisuudessa entistä suurempi osa valo- ja videokuvausta, ja niin ollen sopivat tuotevalikoimaamme erinomaisesti.”

Tasainen ja jatkuva valo

LED-valojen edut ovat huomattavat verrattuna muihin kuvaamisessa perinteisesti käytettyihin valaisimiin, kuten salamalaitteisiin ja kuumavaloihin.

Jatkuva valaisu tarkoittaa sitä, että reaaliaikainen käyttäjä näkee tarkalleen, miten valo osuu kohteeseen ja missä varjoja esiintyy, toisin kuin studiosalamoilla, joka edellyttää testikuvien ottamista todellisen tuloksen näkemiseksi. LED ei myöskään kuumene, kuten vanhemmat lamput.

Kaikkien Ledgo-valojen värilämpötila on 5600 K (päivänvalo). Yhdessä korkean CRI-arvon (minimi RA> 90, yleensä RA> 95) kanssa se mahdollistaa erittäin tarkan väritoiston ja miellyttävät, luonnolliset, ihonsävyt.

Osa monipuolisemmista Ledgo-valaisimista on ns. Bi-color-valaisimia, mikä tarkoittaa, että valon värilämpötilaa voidaan muuttaa välillä 3200-5600K, joten värilämpötila voidaan säätää yhdenmukaiseksi kuvausympäristön vallitsevan valon kanssa ja saada aikaan tasapainoinen ja luonnollinen lopputulos.

Akkukäyttöiset monipuoliset valaisimet

Ledgo-valot käyttävät virtalähteenään pitkäkestoista akkua tai paristoja – näin virransaanti ei ole kiinni siitä onko lähellä pistorasioita ja Ledgo-valoja voi todella käyttää missä tahansa kuvausympäristössä.

Ledgolla on erimuotoisia ja -mallisia valoja joka lähtöön. Nelikulmaisten ja suorakaiteen muotoisten valojen lisäksi valikoimasta löytyy myös fresnel-valaisimia, kaaren muotoisia valoja sekä rengasvaloja. Ledgolla on myös joustavaa sääsuojattua LED-mattoa, joka taipuu monenlaiseen luovaan käyttöön.

Ledgo B-sarjan valaisimien valaisupinnan kokoa voidaan muuttaa myös yhdistämällä useita LED-valoja tarpeen mukaan räätälöityyn valonlähteeseen.

Langaton ohjaus

Osa Ledgo-malleista voidaan yhdistää lisävarusteena myytävän Ledgo 2.4G WiFi-tukiaseman kanssa, jolloin niiden kirkkautta ja värilämpötilaa voidaan säätää älypuhelimelta tai tabletilta (sovellus saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille). Ohjaamiseen voidaan käyttää myös erillistä lisävarusteena myytävää LG-A34 -WiFi-ohjainta.

Ledgo-kategoriat

  • Kameralle: Kameraan kiinnitettävät LED-valot on varustettu kääntyvällä salamakenkäkiinnityksella, ja ne on mahdollista kiinnittää 1/4" kierteellä valaisinjalustaan. Rengasvaloa voi käyttää kameraobjektiivin ympärillä.
  • Vihreä tausta: Valaisimet ja tarvikkeet käytettäväksi vihreän taustan kanssa.
  • Studio: Studiokäyttöön tarkoitetut valaisimet jalustakiinnityksellä. Voidaan kytkeä joko verkkolaitteeseen tai voimakkaaseen Sovy V-Lock -akkuun.
  • Ultra-soft light: LED-paneelin iso pinta-ala ja sisäänrakennettu pehmennin tuottavat pehmeän ja miellyttävän valon.
  • Versatile: Videovalo joka kostuu ohuesta, taipuvasta ja sääsuojatusta suorakaiteenmuotoisesta LED-paneelista, jota voidaan käyttää irrallaan tai kiinnitettynä mukana tulevaan alumiinikehikkoon.
  • Fresnel: Musiikki- ja teatterituotantoihin tai videotuotantoihin, joissa tarvitset kohdentavia valonheittimiä.


Lisätiedot: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Nissin, Metz, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja MyMyk. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen