2022-10-27 10:00Lehdistötiedote

Langaton seurantatarkennus SmallRigiltä

SmallRig_Magic_Fiz_Wireless_Follow_FocusSmallRig_Magic_Fiz_Wireless_Follow_Focus

SmallRig jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä sisällöntuottajille ja kuvaajille.

Nyt he julkaisevat upouuden langattoman seurantatarkennusjärjestelmän, SmallRig MagicFIZ, jonka avulla kameraoperaattorit voivat tehdä sujuvan objektiivin säädön helposti.

Uusi MagicFIZ-seurantatarkennusjärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan tarkan ja suoran langattoman seurantatarkennuksen ohjauksen objektiivillesi videokuvauksen aikana ja se toimii kaikentyyppisten kameroiden ja rigauksien kanssa, joissa käytetään 15 mm:n tankokiinnitystä. Järjestelmässä on kolme eri kokoonpanoa tuotantotyypin ja kuvausskenaarion mukaan.

Langaton seurantatarkennus, peruspaketti: Pakkaus, joka sisältää yhden langattoman käsipyöräohjaimen ja yhden moottorin. Sopii erinomaisesti pienempiin tuotantoihin tai jos työskentelet skarppaajana ja ohjaat tarkennusta. Langattomassa käsipyöräohjaimessa on 1400mAh:n ladattava akku ja akun kesto on noin 20h.

Langaton seurantatarkennus, kahden moottorin paketti: Pakkaus, jossa on kaksi moottoria tarkennuksen ja aukon tai zoomauksen samanaikaiseen ohjaamiseen, yksi käsipyöräohjain ja yksi käsikahva, joka voidaan asentaa olkavarteen tai jota voidaan käyttää yhdessä käsipyörän kanssa molempien moottoreiden samanaikaiseen ohjaamiseen. Pakkaus sisältää myös monitorikiinnikkeen.

Langaton seurantatarkennus, käsikahvapaketti: Pakkaus sisältää yhden moottorin ja yhden käsikahvan. Täydellinen, jos haluat rakentaa olkatelineen, jossa on langaton seurantatarkennus. Käsikahva voidaan kiinnittää laitteeseen sekä vasemmalle että oikealle puolelle käyttäjän valinnan mukaan Kahva toimii yhdellä LP-E6-akulla, ja sen käyttöaika on noin 40 tuntia tilanteesta ja akusta riippuen.

 

SmallRig-järjestelmän kaikkien osien kauko-ohjausetäisyys on jopa 100 metriä erittäin matalalla viiveellä. Moottori tukee PD/QC-pikalatausprotokollaa ja tarjoaa 9V/18W ja 0,5N.m vääntömomentin ulostulon, joka pystyy käyttämään kaikenlaisia objektiiveja still-valokuvauksesta huippuluokan elokuvaobjektiiveihin.

Se voi käyttää virtalähteenä NP-F-akkuja, jotka kiinnitetään helposti sivuun mukana tulevalla akkulevyllä, tai USB-C:n ja D-tap-kaapelin sekä USB-C:n ja DC-kaapelin avulla V-Mount-akkujen kanssa. Moottorissa, käsikahvassa ja käsipyörässä on näyttö, joka helpottaa asetuksin säätöä ja mahdollistaa nopean työnkulun.

Uudessa langattomassa seurantatarkennusjärjestelmässä on ainutlaatuinen modulaarinen rakenne, erittäin tarkka ohjaus ja häiriöitä estävä salausalgoritmi, joka takaa keskeytyksettömän työnkulun.

Järjestelmä tuo sinulle tarkan sekä vakaan tarkennus- ja zoomauskokemuksen riippumatta siitä, kuvaatko käsivaralta, jalustalla tai gimbaliin kiinnitettynä tai toimitko skarppaajana.

 

Toimitus ja hinnoittelu

Uuden SmallRig Wireless Follow Focus -järjestelmän toimitukset alkavat välittömästi ja sen suositushinnat ovat:

Magic FIZ, peruspaketti 409,00 €

Magic FIZ, kahden moottorin paketti 949,00 €

Magic FIZ, käsikahvapaketti 539,00 €

 

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin alhainen latenssi
  • Erinomainen akun kesto
  • Saatavana eri sarjoina käyttäjien mieltymysten mukaan
  • Toimii kaikentyyppisten kameroiden ja rigien kanssa, joissa käytetään 15 mm:n tankoa
  • Virtahäiriömuistitoiminto, joka säästää toistuvalta objektiivin kalibroinnilta ja pisteiden asettamiselta
  • Ainutlaatuinen modulaarinen rakenne
  • Moottori, joka pystyy käyttämään kaikentyyppisiä objektiiveja still-valokuvauksesta huippuluokan elokuvaobjektiiveihin


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen