2020-08-03 07:01Lehdistötiedote

Kolme Lowepro Fastpack- ja Slingshot-laukkua syksyn seikkailuihin

Kolme uutta Lowepro Fastpack- ja Slingshot-laukkua syksyn seikkailuihin

Johtavan valokuvauslaukkujen valmistajan LowePron Fastpack- ja Slingshot-laukut ovat jo pitkään olleet suosikkeja ulkoiluharrastajille ja matkakuvaajille. Ne ovat kevyitä, kompakteja, helppo kuljettaa mukana, ja loistavia seuralaisia ​​matkoilla tai retkeillessä. Nyt LowePro julkaisee kolme päivitettyä versiota Fastpack Pro BP 250 AW III, Fastpack BP 250 AW III ja Slingshot SL 250 AW III -laukuista. Nämä laukut on rakennettu vaativaa valokuvausharrastajaa mielessä pitäen ja ovat täydellisiä seuralaisia ​​tämän syksyn seikkailuihin.

Uudet Fastpack- ja Slingshot-laukut ovat pienempiä ja kevyempiä kuin edeltäjänsä. Fastpack 250 AW III on 33 % kevyempi ja 25 % pienempi kuin edellinen versio. Tämän ansiosta nämä laukut ovat ihanteellisia peilittömien kameroiden kuljettamiseen viikonloppumatkalle tai ulkoilmaretkelle.  Uusi päällikangas on korkealaatuista ripstop-kangasta, joka on tehty ja päällystetty samalla menetelmällä kuin kalliimmassa ammattilaisille tarkoitetussa Whistler-laukkusarjassa. Se on kevyempi ja suunniteltu suojaamaan ankarilta sääolosuhteilta ja kulumiselta, mikä pitää laitteesi aina turvassa.

Kaksiosainen luukku antaa nopean pääsyn kameraan ja varusteisiin. Sekä Fastpack- että Slingshot -laukut on rakennettu niin, että sinun ei tarvitse koskaan laittaa niitä alas päästäksesi käsiksi kameraasi., varmistaen, että et koskaan missaa kuvaa ja että sinulla on runsaasti tilaa lisävarusteille.

Laukut on varustettu LowePron suosituilla CradleFit-lokeroilla. Kannettavalle tietokoneelle ja tabletille suunnitellut ripustukset kannattelevat laitteita irti laukun pohjalta ja suojaavat niitä iskuilta.

Uudet julkaistavat laukut:

Fastpack Pro BP 250 AW III - Uusista malleista vahvin, tämä ammattikäyttöön tarkoitettu reppu on suunniteltu kantamaan ammattilaiskäyttöistä peilitöntä tai peilillistö järjestelmäkameraa kiinnitetyllä objektiivilla tai kokoon taittuvaa droonia, sekä 2-3 ylimääräistä objektiivia, sekä jopa 15 tuuman kannettavaa tietokonetta ja henkilökohtaisia varusteita.  Saatavana harmaana.

Fastpack BP 250 AW III - Pienikokoisempi Fastpack-malli tarjoaa tilaa peilittömälle tai peilillisille järjestelmäkameralle kiinnitetyllä objektiivilla tai kokoontaittuvalle droonille, 2-3 lisäobjektiiville, sekä jopa 13 tuuman kannettavalle tietokoneelle ja tabletille ja henkilökohtaisille varusteille. Saatavana mustana tai harmaana.

Slingshot SL 250 AW III - Turvallinen, ohut ja suojaava, uudistettuun Slingshotiin mahtuu peilitön tai peilillinen järjestelmäkamera kiinnitetyllä objektiivilla tai kokoon taittuva drooni, lisälinssi ja salama, sekä jopa 12 tuuman tabletti ja henkilökohtaisia varusteita.  Saatavana mustana.

Toimitus alkavat elokuun aikana.

Fastpack Pro BP 250 AW III - Suositushinta 179,00 euroa

Fastpack BP 250 AW III - Suositushinta 159,00 euroa

Slingshot SL 250 AW III- Suositushinta 119,00 euroa

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kevyt, 33% kevyempi ja 25% pienempi verrattuna aikaisempiin versioihin
  • Korkealaatuinen ripstop-kangas on kevyt ja suojaa laitteistosi ankarilta olosuhteilta ja kulumiselta
  • CradleFit-jakajajärjestelmä
  • Innovatiivinen kaksivaiheinen QuickDoor-sisäänpääsy mahdollistaa nopean pääsyn kameraan ja lisävarusteisiin
  • 50/50 laitteistojako, sopii täydellisesti matkustamiseen peilittömällä kalustolla ja erilaisilla varustuksilla

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen