2023-09-04 09:00Lehdistötiedote

Kodak esittelee uuden puolikinokameran

Kodak H35N EktarKodak H35N Ektar

Kodak on edelleen sitoutunut innovoimaan analogisen yhteisön hyväksi ja tänään se esittelee viimeisimmän lisäyksen valikoimaansa: Kodak Ektar H35N -puolikinokameran.

Parannetussa H35N-kamerassa on useita uusi ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu tähtisuodatin, bulb-suljin, jalustakiinnitys ja osittain lasinen pinnoitettu objektiivi. Puolikino tarkoittaa, että jokainen valotus on puolet tavallisen filmikuvan koosta. Näin ollen 36 rullasta saat 72 kuvaa ja 24 rullasta 48 kuvaa. Kun katsot etsimen läpi, näet pystysuoran kuvan normaalin vaakasuoran kuvan sijaan.

Uudessa kamerassa Kodak on parantanut optiikkaa ja yksi akryylilinssielementtien elementti on korvattu lasilinssillä, joka auttaa parantamaan kuvan terävyyttä. Kamerassa on myös sisäänrakennettu tähtisuodatin, joka luo valopisteisiin nelisädekehän. H35N on myös varustettu bulp-sulkimella ja kaapelilaukaisimella, joten valotuksen kesto on tarkasti säädettävissä, mikä mahdollistaa liikeratojen kuvaamisen ja helpottaa käyttöä heikossa valaistuksessa. Lisäksi kameraan on integroitu jalustakierre.

Uutta kameraa on saatavana kuudessa tyylikkäässä ulkoasussa: raidallinen musta, raidallinen hopea, raidallinen vihreä, lasitettu sininen, lasitettu oranssi ja lasitettu vaaleanpunainen.

 

Toimitus ja hinnoittelu

Uuden kameran toimitukset alkavat lokakuussa 2023 ja sen suositeltava myyntihinta on:

Kodak Ektar H35N - 81,90 euroa

 

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Parannettu optiikka
  • Sisäänrakennettu tähtisuodatin
  • Bulp-toiminto
  • Hienostunut etsin ja kelausnuppi
  • Kolmijalkakiinnitys
  • Saatavana kuudessa tyylikkäässä ulkoasussa
  • Salamalaite


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen