2014-04-08 12:00Lehdistötiedote

Kiikarit sisäänrakennetulla etäisyysmittarilla

null

Steiner  on julkaissut  sisäänrakennetulla etäisyysmittarilla varustetut kiikarit, jotka tulevat nousemaan ainakin metsästäjien ja veneilijöiden suosioon. Kiikareissa on 8-kertainen suurennus ja ne kuuluvat Steinerin Nighthunter-sarjaan.

Steiner Nighthunter 8x30 LRF

8x30 LRF -kiikareiden suurimpana etuna on se, että ne yhdistävät valovoimaiset kiikarit laseretäisyysmittarilla. Käyttäjälle yksi tuote tulee sekä halvemmaksi että on helpompi käyttää, kuin kaksi erillistä tuotetta. Kuten muutkin Nighthunter-sarjan kiikarit, myös uusi malli on erittäin kestävä ja sen optinen suorituskyky on selkeästi tavanomaista parempi. Varsinkin aamu- ja iltahämärässä tulee niiden erinomainen valonläpäisykyky esiin.

Etäisyys kohteeseen on aina saatavilla nappia painamalla. Etäisyyslukema näkyy kiikareiden näkökentässä eikä katsetta näin ollen tarvitse siirtää välillä kohteesta pois. Kiikarista on mahdollista valita myös jatkuva etäisyyden mittaus (scan mode), joka helpottaa etäisyyden mittaamista liikkuviin kohteisiin. Etäisyysmittarin kantama on jopa 1700 metriä.

Hinta ja saatavuus

Steiner Nighthunter 8x30 LRF on jo kaupoissa ja sen hinta on noin 1850 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen