2022-01-27 08:00Lehdistötiedote

Kevytrakenteinen bokeh-kuningas Samyangilta

Samyang jatkaa menestystarinaansa jälleen yhdellä hämmästyttävän suorituskykyisellä Sony E-mount-objektiivilla. Uusi AF 135 mm F1.8 FE -teleobjektiivi on optimoitu muotokuviin, tähtitaivaan valokuvaukseen, maisemiin ja videokuvaukseen. Se pitää sisällään Samyangin tärkeimmät ominaisuudet, kuten tarkennuksen lukituspainikkeen, ohjelmoitavan painikkeen ja tarkennusalueen rajoitusnapin. Kaikki tämä on pakattu pieneen kokoon, jossa on erinomainen optinen laatu!

Uudessa 135 mm:n objektiivissa on 13 elementtiä 11 ryhmässä (1 U-ASP, 2 HR ja 3 ED). Yhdessä Sonyn täyskennon kanssa tämä objektiivi tarjoaa erinomaisen terävyyden ja kontrastin koko kuva-alalla. Rakenteessa on myös UA-linssi (Ultra-precision Aspherical), joka tuottaa luonnollisen ja hienostuneen bokehin. Tämän pehmeän bokehin avulla on helppo luoda kuvia, joissa kuvauskohteet korostuvat upean pehmeää taustaa vasten, olitpa sitten kuvaamassa muotokuvia, lähikuvia tai jopa kaupunkikuvia.

Uudessa objektiivissa on moderni ja kevyt muotoilu, ja se painaa vain 772 g. Siinä on mikrokuvioitu kuminen tarkennusrengas, joka on miellyttävä käyttää ja hyvä tiivistys takaa käytön myös ankarissa sääolosuhteissa. Objektiivissa on tarkennuksen lukituspainike, ohjelmoitava painike ja tarkennusalueen rajoitusnappi. Ohjelmoitavan painikkeen avulla voit säätää aukkoa äänettömästi tarkennusrengasta kiertämällä.

Lisävarusteena saatavan Lens Stationin avulla voit määrittää kytkentätoiminnon omien mieltymystesi mukaan (lisäominaisuuksia päivitetään uusilla firmwareilla tulevaisuudessa). Objektiivin Focus Hold -painikkeen painaminen pitää objektiivin lukittuna tiettyyn tarkennusetäisyyteen. Voit määrittää Eye AF:n kaltaisia toimintoja kameran rungon asetuksissa.

Objektiivissa on Samyangin lineaarinen STM (askelmoottori), joka miellyttää sekä valo- että videokuvaajia tarkentavien objektiiviryhmien hiljaisemmalla ja tarkemmalla ohjauksella.

Pienin tarkennusetäisyys on vain 69 cm ja suurin suurennos 0,243x lähikuvausta varten. Pienet esineet ja muut kuvauskohteet voidaan kuvata huomattavalla resoluutiolla ja pehmeällä, kauniilla taustan bokehilla.

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat helmikuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 919,00 euroa

 

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Paino vain 772 g
  • Erinomainen optinen laatu
  • Upea bokeh
  • Nopea ja hiljainen AF-suorituskyky
  • Lyhyt 0,69 m tarkennusetäisyys


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen