2022-03-31 13:00Lehdistötiedote

Kaksisuuntainen langaton intercom-sisäpuhelinjärjestelmä Hollylandilta

Hollyland Solidcom C1Hollyland Solidcom C1

Jos työskentelet ammattimaisessa tuotantoympäristössä, on tärkeää pitää jatkuvasti yhteyttä tiimisi kanssa, jotta kaikki sujuu ongelmitta.

Hollylandin uusi Solidcom C1 on Hollylandin täysin kaksisuuntainen intercom-järjestelmä, joka käyttää edistyksellistä DECT 6.0 -tekniikkaa. Järjestelmä toimii 1,9 GHz:n taajuusalueella ja tarjoaa luotettavan lähetyksen jopa 350 metrin etäisyydelle (LOS) poikkeuksellisen selkeällä äänentoistolla.

Uudet kevyet kuulokkeet takaavat selkeän ja tarkan äänenlaadun tehokkaaseen tiimityöskentelyyn myös meluisissa ympäristöissä 150Hz-7 KHz:n laajakaistaisen taajuusvasteen ja ensiluokkaisen AEC:n (Acoustic Echo Cancellation) ansiosta. Suuntaava mikrofoni tallentaa puhujan äänen selvästi ja minimoi ei-toivotut äänet tehokkaasti.  Mikrofoni mykistyy automaattisesti, kun mikrofonipuomi nostetaan ylös.

Jokaisen intercom-kuulokkeen mukana toimitetaan toinen litiumakku, joka voidaan vaihtaa kätevästi kentällä, jolloin järjestelmä pysyy toiminnassa mahdollisimman pienellä seisokkiajalla. Akut ovat ladattavissa ulkoisesti erillisellä moniporttilaturilla. Akut latautuvat täyteen vain 2,5 tunnissa ja ne tarjoavat jopa 10 tunnin käyttöajan jokaiselle kuulokkeelle (5-6 tuntia järjestelmän pääkuulokkeelle). Järjestelmä on heti käyttövalmis, sillä se muodostaa pariliitoksen automaattisesti välittömästi. Pariliitos voidaan tehdä jopa 6 kuulokkeen kanssa.

Lisävarusteena saatavan Solidcom C1 Hub -tukiaseman avulla voit laajentaa järjestelmää jopa yhdeksään henkilöön ja tarjota saman kattavuuden, jos et halua käyttää pääkuulokekokoonpanoa. Paristokäyttöinen keskitin tarjoaa myös lisätoimintoja, kuten jopa kolmen järjestelmän kaskadikytkennän, A/B-ryhmittelyn sekä yhden näppäimen mykistyksen, UAC-toiminnon (pilvipuhelu) ja ilmoitustoiminnon, jolla voit kommunikoida välittömästi kaikkien kuulokkeiden kanssa.

DECT 6.0 -tekniikka tarjoaa erinomaisen siirtovakauden ja kaksinkertaisen käyttäjäkapasiteetin kanavaa kohden. Kahden antennin diversiteettijärjestelmä auttaa varmistamaan keskeytymättömän tiimiviestinnän monimutkaisissa ympäristöissä. DECT 6.0 -salaustekniikka estää ulkopuolisia kuuntelemasta.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden intercom-järjestelmän toimitukset alkavat toukokuussa 2022 ja sen suositellut myyntihinnat ovat:

  • Hollyland Solidcom C1 (4 headsets), 1190,00 € (sis. alv24%)
  • Hollyland Solidcom C1 (6 headsets), 1690,00 € (sis. alv24%)

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä info@focusnordic.fi

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Luotettava siirto jopa 350 m
  • Automaattinen pariliitos heti kättelyssä
  • Toimii 1,9 Ghz:n taajuusalueella
  • 10 tuntia käyttöaikaa kullekin kuulokkeelle
  • Lisävarusteena saatavalla Solidcom C1 Hub -tukiasemalla voit laajentaa järjestelmää
  • DECT 6.0 -salaustekniikka estää ulkopuolisia kuuntelemasta.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen