2013-07-03 09:00Lehdistötiedote

iSAW, uusi action-kameramerkki

null

Eteläkorealainen iSAW on ollut action-kameramarkkinoilla jo jonkin aikaa ja sillä on ollut useita vahvoja kameramalleja. Nyt viimeinkin iSAW saapuu pohjolaan. Uuden edustajan, Focus Nordicin myötä jakelun lisääntyminen, sekä uuden erinomaisilla ominaisuuksilla varustetun kameramallin myötä, pystymme murtautumaan näille kasvaville markkinoille.

iSAW Extreme on kehittynein action-kamera, jossa on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se tuottaa erinomaisia ”point of view” (POV)-valokuvia. Kameralla voit videoida Full-HD -tasoisena (1080p) 60 kuvaa sekunnissa ja se on varustettu Sonyn Exmor CMOS –kennolla. Kaikki tämä kompaktissa koossa, 61x43x32mm.

”Haluamme kasvattaa läsnäoloamme action-kameramarkkinoilla ja iSAW on siihen täydellinen kumppani”, sanoo Rebecca Laanements, iSAW:n tuotepäällikkö Focus Nordicilta, Pohjoismaiden suurimmalta valokuvausalan jakelijalta.  ”Laadun tunne on paras, jonka olemme löytäneet ja ehkä syynä on se, että tuotteet ovat valmistettu Koreassa, eikä kiinassa, joka tekee eron. Se sisältää myös alusta alkaen enemmän lisävarusteita, kuin mitä monet kilpailijat”.

Vaikka yritys on perustettu niinkin myöhään, kuin 2009, sillä on oma henkilöstönsä ohjelmointiin, laitteiston kehitykseen ja suunnitteluun. Kaikilla yrityksessä on laaja kokemus videotuotannosta. Tuotannon laatu voidaan varmistaa omilla tehtailla valmistetuilla tuotteilla.

iSAW Extreme - Tärkeimmät ominaisuudet

1. Kenno

Kamera on varustettu 12 megapikselin Sony Exmor CMOS –kennolla.

2. Objektiivi

Objektiivin rakenne kuusi linssielementtiä ja valovoima F/2.4 mahdollistavat videoimisen myös hämärässä valaistuksessa.

3. Kuvakulma

Kuvakulma on 152 astetta.

4. LCD-näyttö

Sisäänrakennetulta 2” LCD-näytöltä on helppo arvioida kuvia suoraan kamerasta.

5. Full HD-video

Kamera ottaa Full-HD (1920x1080p) videota 60 kuvaa sekunnissa.

6. WiFi + sovellus

Sisäänrakennettu WiFi mahdollistaa kameran ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi iOS- (iPhone ja Ipad) ja Android-käyttöliittymille.

7. Vedenpitävyys

Mukana tuleva vedenkestävä vedenalaiskotelo kestää painetta 60 metrin syvyyteen asti. Kamerassa on myös erityinen vedenalaisasetus (Aqua-mode), jolla saadaan videoihin oikeanlaiset värit, ilman erikoisvarusteita.

8. Tehokas akku

Kamera toimii 1200 mAh akulla, joka mahdollistaa noin 120 minuuttia jatkuvaa toimintaa.

9. Time lapse

Time lapse ominaisuus, sekä still- että videokuvauksessa.

Hinta ja saatavuus

iSAW Extreme tulee saataville heinäkuussa ja se maksaa noin 400 euroa.

Lisätietoja: teemu.salminen@focusnordic.fi


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen