2014-05-20 10:00Lehdistötiedote

Ilmainen ohjelma, langattomien Eye-Fi Mobi -korttien omistajille, uusilla ominaisuuksilla.

null

Focus Nordic Oy, huhtikuu 2014 – Eye-Fi, langattomien SD-korttien markkinajohtaja, on julkaissut Eye-Fi Mobi Desktop Transfer -ohjelman. Ohjelma on saatavissa sekä Windows- että Mac-koneille. EyeFi -muistikorttien omistajat voivat ottaa ohjelman käyttöönsä veloituksetta.

Uudella ohjelmalla voit siirtää kuvat ja videot suoraan tietokoneellesi ja käyttää niitä saman tien suosikkiohjelmassasi, kuten Lightroomissa tai Aperturessa. Et tarvitse johtoja tai muistikortinlukijaa, vaan voit siirtää kuvasi välittömästi koneellesi.

Eye-Fi Mobi Desktop Transfer:

  • Helppo asentaa. Parita ohjelma ja kortti mukana tulevalla 10-numeroisoilla koodilla. Kortti asentuu automaattisesti.

  • Siirrä missä vain. Sisäänrakennetun WiFin ansiosta et tarvitse erillistä langatonta verkkoa, tukiasemaa tai internet-yhteyttä kuvien siirtämiseksi.

  • Toimii tuhansien kamera-mallien kanssa. Monilla valmistajilla on kameroissa valmiina integroitu ohjelmistotuki.

  • Automaattinen varmuuskopiointi. Kuvat ja videot siirtyvät välittömästi, luoden niistä turvallisen kopion mobiililaitteellesi.

  • Salamannopea SD-muistikortti mahdollistaa täysteräväpiirtovideon ja nopealla sarjakuvaamisella otettujen kuvien tallentamisen.

Ohjelma on saatavilla englanniksi, japaniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja italiaksi. Voit ladata sen ilmaiseksi täältä: www.eyefi.com/go/pr/download

Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen