2023-09-05 11:00Lehdistötiedote

Ilfordilta uusi värifilmi: Ilfocolor 400

Ilford Ilfocolor 400Ilford Ilfocolor 400

Ilford on jo pitkään ollut synonyymi mustavalkoisten valokuvaustuotteiden huippuosaamiselle. Ilfordin historia ulottuu vuoteen 1879 ja se on vakiinnuttanut asemansa valokuvausmaailman luotettavana ja ikonisena nimenä. Tänään he esittelevät uuden värifilmin, Ilford Ilfocolor 400:n. Filmin herkkyys on ISO 400, rullassa on 24 ruutua ja se on tehty C-41-prosessia varten. Filmissä on klassinen vintage-sävyinen ulkoasu, jonka lämpimät, hillityt värit tuovat mieleen 1960-luvun.

Näemme, että analogiselle filmille ja uusille tuotteille on valtava kysyntä, sanoo Lasse Ericson, joka vastaa Focus Nordicin Ilford Imaging -tuotteista. "Kun laitoimme filmin esille, kaikki 1200 rullaa myytiin loppuun kahdessa päivässä, joten nyt on odotettava seuraavaa erää, joka tulee lokakuussa". Ilfordin mukaan saatavuus on kuitenkin hyvä.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Seuraavan filmierän toimitukset alkavat lokakuussa 2023.

Suositeltava myyntihinta on:

ILFOCOLOR 400 Vintage Tone 35mm 24 Exposure film – 16,90 euroa

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • 35 mm:n filmikameroille
  • Vintage-sävyinen ulkoasu, jossa on lämpimiä, hillittyjä värejä.
  • 24 kuvaa rullassa
  • Valmistettu C-41-prosessia varten


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen