2022-07-06 07:00Lehdistötiedote

Focus Nordicin uudet älytuotteet

ToucanToucan

Focus Nordic on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että meidät on valittu Toucan Solutionsin älytuotteiden jälleenmyyjäksi.

Se on meille uusi tuotesarja ja olemme todella iloisia saadessamme Toucanin mukaan, sanoo Focus Nordicin tuotepäällikkö ja Toucanista vastaava Rebecca Laanemets.

Olemme havainneet kasvavaa kysyntää älytuotteille, jotka helpottavat vuorovaikutusta ihmisten kanssa joko älykotituotteiden tai verkkokokousten kautta.

 

Toucan tekee kodin turvallisuudesta ja yhteydenpidosta muiden kanssa helppoa. Se on erikoistunut älykkäisiin ja intuitiivisiin älykotituotteisiin, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästäsi turvallisempaa ja helpompaa. Näet selvästi kotisi tapahtumat teräväpiirtoisen laajakulmaobjektiivin, 1080P Full HD -tallennuksen ja selkeän yökuvan avulla. Yksi hieno asia Toucansin tuotteissa on se, että videohistoriasi tallennetaan 24 tunniksi täysin ilmaiseksi. 

 

Focus Nordicin jännittävästä Toucan-tuotevalikoimasta löydät muun muassa seuraavia tuotteita:

 

Toucan Smart home

Toucan Smart Home -tuotteilla pääset kotiisi mistä tahansa Toucan-sovelluksen avulla. Pysy yhteydessä 24/7 ja voit olla huoletta ollessasi poissa kotoa. 

Toucan Smart Home -tuotesarjaan kuuluu langaton video-ovikello, valolla varustettu kamera, langattomat turvakamerat ja paljon muuta. 

Tuotteet on helppo asentaa ja niissä on useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten kaksisuuntainen keskustelu kameran kautta, 1080P Full HD -tallennus ja selkeä yökuvaus. 

 

Toucan Connect

Toucan Connect -tuotesarjaan kuuluu konferenssikaiuttimia, webkameroita ja videokonferenssijärjestelmiä, jotka tarjoavat loistavan paketin kotoa käsin pidettäviin työpalavereihin. Tuotteissa on helppo plug-and-play-käyttöliittymä ja pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset, jotta saat etäkonferenssit toimimaan nopeasti ja tehokkaasti. 

Kaikissa Toucan-kameroissa on salattu turvallinen pilvitallennus, joka suojaa yksityisyyttäsi ympäri vuorokauden eikä vaadi tilausta katseluun tai tallentamiseen. Voit toistaa suoraa syötettä Toucan Smart Home-sovelluksella, toistaa tapahtumia ja ladata tapahtumamateriaaleja.  


Toucan-tuotteiden toimitukset alkavat heinäkuussa 2022.

 

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen rebecca.laanemets@focusnordic.se

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen