2021-07-01 08:00Lehdistötiedote

Focus Nordic, Transcontinenta Group ja Digit Access muodostavat kumppanuuden ollakseen valokuva- ja videoliiketoiminnan kehityksen kärjessä Euroopassa

Gerrie Geijssen, CEO and owner of Transcontinenta Group, Melchior Lopez, CEO and owner of Digit Access and Jonas Wernbo, CEO and co-owner of Focus NordicGerrie Geijssen, CEO and owner of Transcontinenta Group, Melchior Lopez, CEO and owner of Digit Access and Jonas Wernbo, CEO and co-owner of Focus Nordic

Kolme johtavaa valo- ja videokuvaus tarvikkeiden jakelijaa, Focus Nordic, Transcontinenta Group ja Digit Access ovat 30. kesäkuuta 2021 alkaen solmineet kumppanuuden Euroopan valo- ja videokuvaus tarvikkeiden markkinoiden edelleen kehittämiseksi. Tämän tarkoituksena on kehittää kaikkien liiketoimintaa asiakkaiden, tavarantoimittajien sekä kuluttajien eduksi.

Focus Nordic, joka toimii 28:a markkina-alueella Skandinaviassa, Baltiassa, Keski- ja Itä-Euroopassa, sekä Transcontinenta Group, joka toimii Benelux-alueilla, Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, ovat hankkineet molemmat kolmanneksen Digit Accessista, joka toimii Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa. 

Meille on ilo tehdä yhteistyötä kahden Euroopan suurimman valo- ja videokuvaus tarvikkeiden jakelijan kanssa ja kehittää yhdessä markkinoita Euroopassa. Tällä tavalla voimme tarjota toimittajillemme ja asiakkaillemme markkinoiden dynaamisimman tuotetarjonnan, sanoo Digit Accessin toimitusjohtaja ja osakasomistaja Melchior Lopez.

Kolmen jakelijan välinen yhteistyö keskittyy vain yhteisiin tuotemerkkeihin. Yritykset kunnioittavat ei yhteisten tuotemerkkien jakelu sopimuksia ja alueita. Asiakaspalvelu, IT, markkinointi ja logistiikka ovat osa-alueita, joilla kumppanit vaihtavat parhaita käytäntöjä ja tekevät yhteistyötä.

Kumppanuus Transcontinenta Groupin ja Digit Accessin kanssa auttaa  tehtävässämme tarjota loppukäyttäjille kaikki, mitä he tarvitsevat optimaaliseen valokuva-, video- ja optiikkakokemukseen  sekä siihen että voimme olla paras mahdollinen  kumppani tavarantoimittajillemme ja ennen kaikkea asiakkaillemme, tuomalla lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen, lisää Jonas Wernbo, Focus Nordicin toimitusjohtaja ja osaomistaja. 

Tämän kumppanuuden avulla Focus Nordic, Transcontinenta Group ja Digit Access ovat ottaneet tärkeän askeleen kehittäessään edelleen Euroopan valokuva- ja videokuvaus tarvike markkinoita. Asiakkaille ja kuluttajille tämä parantaa tuotteiden ja palvelujen tarjontaa paikallisilla markkinoilla, ja tavarantoimittajille se tuo lisäarvoa heidän tuotemerkkiinsä, vahvistamalla paikallisten markkinoiden osaamista ja tuotemerkin näkyvyyttä.

"Kasvu ja laajentuminen yhteistyön kautta on geeneissämme. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö kahden vahvan kumppanin kanssa, joilla on sama näkemys nopeasti muuttuvista Euroopan valokuva- ja videokuvaus tarvike markkinoista, johtaa väistämättä brändiemme parempaan edustukseen ja korkeampaan palvelutasoon asiakkaillemme. Emme malta odottaa, että voimme viedä kolme yritystämme uudelle tasolle, tiivistää Transcontinenta Groupin toimitusjohtaja ja omistaja Gerrie Geijssen.

Tietoa Digit Accessista

Serge Karmannin ja Melchior Lopezin vuonna 2004 perustama Digit Access tarjoaa täydellisen valikoiman digitaalivalokuvaukseen ja ammattimaisiin videoihin tarkoitettuja tuotteita tuotemerkeiltä kuten Samyang, Zhiyun, Lexar, Peak Design, Polaroid, Benro, Starblitz, Laowa ja monta muuta. Digit Access toimii Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa, sen vuotuinen liikevaihto on 11 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 25. He tarjoavat asiakkailleen dynaamisen myynti- ja markkinointipalvelun, ja heillä on tehokas logistiikkakeskus Etelä-Ranskassa.

Uskomme asiakkaidemme kuuntelemiseen. Uskomme ihmisten asettamiseen liikesuhteiden keskiöön, toimitusjohtaja ja osakasomistaja Melchior Lopez kiteyttää Digit Accessin yrityskulttuurin.

https://www.digitaccess.fr/

Tietoa Focus Nordicista

Focus Nordic on yksi johtavista valokuva-, video- ja optiikkajakelijoista Euroopassa, ja heidän valikoimassaan on yli 60 tuotemerkkiä, kuten Tamron, Samyang, Panasonic, Zhiyun, Nanlite, Polaroid, Zeiss, Kodak, Focus Sport Optics ja Focus I Love My Photos 28:lla markkina-alueella Skandinaviassa, Keski- ja Itä-Euroopassa. Yritys perustettiin vuonna 2010 ruotsalaisen, norjalaisen ja tanskalaisen yrityksen fuusiona ja on yksityisessä omistuksessa. Focus Nordicin vuotuinen liikevaihto on 60 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on yli 70. Keskitetyllä pääkonttorilla Ruotsissa joka kattaa logistiikan, tuotehallinnan, markkinoinnin, taloushallinnon ja IT:n, sekä paikallisten markkinoiden asiantuntemuksella paikallisissa myyntitiimeissä, Focus Nordic kattaa kaikki markkinat paikallisesti, mutta tehokkaasti yhtenä markkina-alueena.

Olemme olleet omistautuneita valokuvaukselle, videokuvaukselle ja optiikalle jo 1950-luvulta lähtien. Tänään olemme intohimoisempia jakamaan tietoa, inspiraatiota ja johtamaan alaa eteenpäin, sanoo toimitusjohtaja ja osaomistaja Jonas Wernbo.

https://www.focusnordic.com/

Tietoa Transcontinenta Groupista

Transcontinenta Group on lisäarvojakelija tunnetuille johtaville tuotemerkeille, kuten Leica, Hasselblad, Tamron, Bushnell, Samyang, Peak Design, ThinkTank, Polaroid, Zhiyun, Godox ja Lexar valokuvaus-, video-, urheiluoptiikka- sekä  mobiilitarvike alalla. Yhtiö on perustettu vuonna 1992, ja se on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka pääkonttori on Alankomaissa ja myyntikonttorit sijaitsevat Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Vuotuinen liikevaihto on 55 miljoonaa euroa ja organisaatioon kuuluu 76 omistautunutta myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan, hallinnon, logistiikan ja asiakaspalvelun ammattilaista. Transcontinenta Group tarjoaa oman logistiikkakeskuksen, joka on varustettu viimeisimmällä korkean teknologian IT-tekniikalla.

Olemme moderni, dynaaminen yritys ja luotettava liikekumppani. Lupausten pitäminen, ajattelu yhdessä asiakkaidemme kanssa ja parhaan palvelun tarjoaminen kuuluu perusluonteeseemme. Omistautuneella tiimillä olemme henkilökohtaisesti mukana asiakkaidemme menestyksessä ja haluamme jakaa intohimomme kuvantamiseen kaikkien kanssa, kertoo toimitusjohtaja ja omistaja Gerrie Geijssen.

https://www.transcontinenta.nl/

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on johtava valo- ja videokuvaustuotteiden jakelija Euroopassa. Edustamme yli kuuttakymmentä tuotemerkkiä kahdellakymmenellä kahdeksalla markkinalla. Johdamme teollisuutta eteenpäin ja olemme omistautuneet jakamaan tietoa ja inspiraatiota. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Samyang, Zhiyun, Nanlite, Datavideo, Digipower, Saramonic, Polaroid, Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Chasing, Feelworld, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sirui, Kowa, Celestron, LumeCube, Zeiss, NiSi ja LedGo. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen