2023-02-24 09:00Lehdistötiedote

Focus Nordic laajentaa tuotevalikoimaansa analogisille valokuvaajille

JOBOJOBO

Monet sanovat, että valokuvaustaidon oppiminen ja arvostaminen tapahtuu parhaiten analogisen valokuvauksen avulla. Mikään ei voi korvata täydellisesti kehitetyn hopeahalogenidifilmin kosketusta, ulkonäköä ja tuntumaa. Laatu, sitoutuminen kehitykseen ja ammattitaito ovat nostaneet JOBOn analogisen valokuvauksen maailman huipulle.

"Analogisen kuvaamisen elpyminen on tullut jäädäkseen", sanoo Focus Nordicin tuotepäällikkö ja JOBOsta vastaava Magdalena Ożarek. Jopa ne, jotka ovat aloittaneet kuvaamisen digitaalikameroilla, ovat löytämässä analogisen valokuvauksen ilon, ja sen, että oman filmin kehittäminen on erittäin helppoa oikeilla välineillä.

Ainutlaatuisten vedosten luominen hopeahalogenidipaperille on korvaamattoman kiehtovaa. Henkilökohtaisesti kehitetyn analogisen vedoksen omaperäisyydestä tulee taideteos, joka erottuu miellyttävästi digitaalisten kuvien massasta. Olitpa sitten harrastaja tai ammattilainen, JOBOn avulla voit hallita täydellisesti negatiivien kriittistä käsittelyä, jotta voit luoda valokuvia omien visuaalisten ambitioiden mukaan.

JOBO on loistava tuotemerkki analogisten kuvien kehittämiseen sekä amatööreille että ammattikuvaajille. Se on saanut alkunsa 1900-luvun alkupuolella, ja se on ollut monien valokuvaajien ensimmäinen valinta, kun on kyse kehityslaitteista.

Vuonna 1969 ihmiskunta otti ehkä kaikkien aikojen merkittävimmän askeleen avaruuteen, kuuhun. NASA valitsi JOBO-kehitysjärjestelmän kehittämään ikonisia kuvia astronautista, joka astui varovasti alas avaruusaluksen tikkaita taustallaan maapallo.

JOBO:n laajasta Focus Nordicin tuotevalikoimasta löydät säiliöjärjestelmiä, laboratoriopakkauksia, filmileikkeitä, väriprosessoreita, kehityspakkauksia, pullopakkauksia ja monia muita tuotteita, jotka helpottavat analogisen filmin ja paperin kehittämistä.

 

JOBO-tuotteiden toimitukset alkavat maaliskuussa 2023.

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen