2014-04-16 10:00Lehdistötiedote

Eye-Fi Mobi -langaton muistikortti: Korkealaatuista digitaalista valokuvaamista mobiiliyhteydellä.

null

Eye-Fi, langattomien SD-korttien markkinajohtaja, julkaisee Eye-Fi Mobin, WiFi SD –kortin, joka lisää mobiililaitteiden helppouden ja liitettävyyden laadukkaaseen digitaaliseen valokuvaamiseen. Eye-Fi Mobi kortilla kuvat ja videot on mahdollista siirtää nopeasti ja helposti langattomasti älypuhelimeen tai tablettiin, jolloin ne ovat välittömästi jaettavissa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse.

Monet käyttävät kuvattaessa älypuhelimia, koska niillä otetut kuvat voi välittömästi jakaa sosiaalisessa mediassa. Tällöin kuvaaja joutuu kuitenkin tekemään kompromisseja kuvan laadun suhteen. Kameran korkealaatuiset valokuvat ovat nyt jaettavissa saman tien sosiaaliseen mediaan vaihtamalla kameraan tavallisen muistikortin tilalle  Eye-Fi Mobi-kortti,

"Eye-Fi Mobi tarjoaa ratkaisun, jolla voit jakaa parhaat kuvasi ja videosi milloin tahansa, missä tahansa, ilman, että sinun tarvitsee ottaa mukaasi kannettavaa tietokonetta.”, sanoo Niels van der Valk, EMEA-alueen myynti- ja markkinointijohtaja, Eye-Filta. ”Voit helposti jakaa kuvasi ja videosi käyttäen aina mukanasi kulkevaa älypuhelinta tai tablettia. Puhumattakaan siitä, että sinulla on aina kuviesi varmuuskopiot mukana.”.

Eye-Fi Mobin tärkeimmät ominaisuudet:

  • Helppo käyttöönotto ilman tietokonetta, tunnuksia tai pilvipalvelua.
  • Reaaliaikainen jakaminen kamerasta laitteen valokuvagalleriaan.
  • Siirrä kaikkialla: Sisäänrakennetun WiFin ansiosta et tarvitse erillistä WiFi-verkkoa tai internet-yhteyttä yhdistämiseen tai siirtoon.
  • Toimii tuhansien kamera-mallien kanssa. Monilla valmistajilla on kameroissa valmiina integroitu ohjelmistotuki.
  • Ilmainen Eye-Fi –sovellus  iOS- ja Android-älypuhelimille ja –tableteille, mukaanlukien Kindle Fire.
  • Automaattinen varmuuskopionti. Kuvat ja videot siirtyvät välittömästi, luoden niistä turvallisen kopion mobiililaitteellesi.
  • Salamannopea SD-muistikortti mahdollistaa täysteräväpiirtovideon ja nopealla sarjakuvaamisella otettujen kuvien tallentamisen.

Rune Reiersen, Eye-Fia maahantuovalta Focus Nordicilta, sanoo: ”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tuoda Eye-Fin tuotevalikoimaamme. Tuotteet tarjoavat korkealuokkaista laatua ja ovat helppokäyttöisiä. Ne sopivat täydellisesti valikoimaamme.”

Hinta ja saatavuus

Eye-Fi –muistikortit ovat jo kaupoissa ja ne maksavat

Eye-Fi 8GB Mobi –muistikortti, hinta noin 60 euroa

Eye-Fi 16GB Mobi –muistikortti, hinta noin 86 euroa

Eye-Fi 32GB Mobi –muistikortti, hinta noin 111 euroa


Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Lisätietoja Eye-Fi:stä ja mistä ne ovat ostettavissa, saat osoitteesta: http://en.eyefi.com.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen