2020-10-06 07:01Lehdistötiedote

Brinno -kamerat nyt Focus Nordicilta

Olemme kaikki nähneet hienoja videoita kaupunkimaisemasta, jossa näet koko päivän, aamusta iltaan, muutamassa sekunnissa. Konseptia kutsutaan intervallikuvaukseksi, ja valmistaja Brinno tuottaa intervallikameroita, jotka ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea niissä on hämmästyttävä akunkesto.

Intervallivideot ovat hämmästyttävän hienoja, mutta vaativat paljon työtä, useiden kuvien jälkikäsittelyä ja muokkaamista lopulliseksi videoksi. Brinno-kamerat on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan intervallikuvausprosessia.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ja älykkään suunnittelun avulla ei ole koskaan ollut näin helppoa tuottaa intervallivideota. Ohjelmoi kamera ottamaan sarja kuvia haluamallasi aikavälillä ja kuvausohjelmalla. Kun olet lopettanut tallennuksen, intervallivideo luodaan automaattisesti!  Materiaalin jälkikäsittelyyn ei kulu aikaa ja se voidaan jakaa välittömästi.

Lisäksi Brinnon kameroissa on hämmästyttävän hyvä akun kesto jopa viikkoja kestäville kuvauksille. Se on täydellinen väline, jos haluat dokumentoida rakennusprojektia tai luoda stop motion -animaatoita.

BRINNO TLC200PRO

TLC200PRO on HDR-intervallikamera 1280x720 resoluutiolla, joka käyttää CS-kiinnitteisiä objektiiveja. Sen mukana toimitetaan 19 mm (kinovastaava) f/2.0 laajakulmaobjektiivi, jonka avulla saadaan videoita myös heikommassa valossa. Kamera käyttää AA-paristoja virtalähteenä, joilla saavutetaan käytetyistä asetuksista riippuen jopa 40 päivän kuvausaika.

Suositeltu myyntihinta 219,00 €

BRINNO TLC2020

Huippuluokan Brinno-tekniikalla ja erittäin pitkällä akun käyttöiällä varustettu Brinno TLC 2020 erottuu ammattilaisille parhaiten soveltuvaksi intervallikameraksi. FullHD HDR -kennoa (1920x1080) käyttävän intervallikameran kuvausaika on jopa 82 päivää. Kamera käyttää CS-kiinnityksen objektiiveja ja sen mukana toimitetaan 19 mm (kinovastaava) f/2.0 laajakulmaobjektiivi, jonka kuvauskulma on 118 astetta.

Suositeltu myyntihinta 419,00 €

BRINNO BCC100 BUNDLE PACK

Brinno Construction Camera on vaivaton tapa tallentaa kaikki rakennushankkeet. Luo intervallivideo, joka on tallennettu valitsemallasi aikavälillä ja toistetaan valitsemallasi nopeudella, kun projekti on valmis. Jopa kahden kuukauden akkukestolla ja säänkestävällä kotelolla varustettuna kamerasta ei tarvitse huolehtia joka päivä.

Erittäin hämärässä toimivalla f1.2-objektiivilla voit kuvata hämärässä ja nähdä yksityiskohdat, jotka usein menetetään pimeässä. 18 mm laajakulma (kinovastaavuus) tarjoaa 140 kuvakulman, joka taltioi helposti koko rakennustyömaan.

Suositeltu myyntihinta 209,00 €

BRINNO BCC200 BUNDLE PACK

Brinno Construction Camera 200, huippuluokan rakennuskamerapaketti, jonka patterien kesto on jopa 80 päivää, ja joka on varustettu HDR-kennolla ja erityisillä yötiloilla, jotka sopivat täydellisesti rakennusprojektien dokumentointiin ja ympäristömuutosten analysointiin.

BCC200 tarjoaa poikkeukselliset intervallivideot korkean dynaamisen alueen (HDR) -kennonsa ansiosta jopa haastavimmissa taustavalaistuissa ja/tai pimeissä olosuhteissa. Uuden teollisuusluokkaisen lentokonealumiiniseoksesta valmistetun kiinnikkeen suuri kantokyky lisää käyttömukavuutta. IPX4 pölytiivis ja säänkestävä kotelo, antaa sinun tallentaa minkä tahansa projektin sisällä tai ulkona.

Suositeltu myyntihinta 339,00 €

BRINNO BCC2000 BUNDLE PACK

Construction Trio Bundle Pack (BCC2000), eli kolmiosainen työmaapaketti, tarjoaa kaikki tarvitsemasi komponentit todella ammattilaatuisen ulkoprojektivideon kuvaamiseen. Brinno TLC200Pro-intervallikamera tuottaa erinomaisia Full HD HDR -kuvia; laajennettu IPX5 -suojattu virtakotelo vahvistaa entisestään pitkäaikaista ulkokuvaustoimintoa. Monipuolinen kiinnikepakkaus mahdollistaa minkä tahansa valitsemasi kuvakulman avoimessa tilassa.

Suositeltu myyntihinta 639,00 €

Haluatko tietää, kuinka kauan voit kuvata Brinno-kamerallasi? Katso heidän älykäs laskimensa täältä: http://www.brinno.com/support/time_setting_calculator

Kameroiden toimitukset alkavat lokakuussa 2020.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Helppo käyttöliittymä
  • Intervallivideo luodaan automaattisesti
  • Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet
  • Hyvä kuvanlaatu
  • Vaihdettavat objektiivit (mallista riippuen)

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen