2023-09-19 11:00Lehdistötiedote

Atomos esittelee uuden sukupolven Shogun-monitoritallentimet

Atomos ShogunAtomos Shogun

Alkuperäinen Shogun mullisti elokuvateollisuuden ja elokuvantekijöiden laitteet ympäri maailmaa, sillä se antoi heille ennennäkemättömät tallennusominaisuudet kameroihinsa ja lisäsi heidän luovan työnsä laatua.Atomos esittelee nyt uuden sukupolven Shogun-tallennusmonitorit: Shogun ja Shogun Ultra.

Molemmissa uusissa laitteissa on 7-tuumainen näyttö, jonka kirkkaus on 2000 nittiä, mikä takaa erinomaisen näkyvyyden myös ulkona suorassa auringonvalossa. Niissä on kattava valikoima liitäntävaihtoehtoja, kuten IN-OUT 12G-SDI, HDMI 2.0 In & Out, Wi-Fi, Ethernet ja AirGlu. Lisäksi ne tarjoavat laajan valikoiman koodekkeja, mukaan lukien 6K Apple ProRes RAW (8K Shogun Ultra -mallissa), Apple ProRes, DNxHD ja H.265.

Kahdessa uudessa tallennusmonitorissa on kaksi eri tilaa, Local ja Cloud. Kun näytöt on asetettu tilaan Local, ne käyttävät äskettäin julkistettua AtomOS 11 -käyttöjärjestelmää perustanaan. Sekä Shogun että Shogun Ultra on varustettu laajalla työkalupaketilla, joka pitää sisällään muun muassa nämä sovellukset: RecordAssist, PlaybackAssist, ELZone, ARRI false color. Lisäksi ne on valmiiksi konfiguroitu, jotta ne voidaan integroida saumattomasti pilvipohjaisiin työnkulkuihin.

Kun se asetetaan tilaan Cloud, se aktivoi monitorin langattomat ja verkko-ominaisuudet, jotka tarjoavat huippuluokan Wi-Fi-, Ethernet- ja AirGlu-langattoman synkronointitekniikan, ja mahdollistaa pääsyn pilvipohjaisiin työnkulkuihin, kuten kamerasta pilveen ja Atomos Editiin. Uudistettu Shogun-sarja mahdollistaa kehittyneet yhteistoiminnalliset työnkulut Atomos Cloud Studio ACS:n kautta.

Shogun Ultra vie asiat seuraavalle tasolle optimoimalla sen ominaisuudet tukemaan Dual Record ProRes RAW/H.265-tallennusta kamerasta pilveen. Sen monipuolisuutta laajennetaan entisestään SDICine-ohjelmalla, joka tarjoaa automaattisen tiedostonimien yhteensovittamisen, aikakoodin synkronoinnin ja tallenteen laukaisuyhteensopivuuden ARRI-, Canon-, RED- ja Sony SDI -kameroiden ammattilaiskameroiden kanssa.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uusien näyttöjen toimitukset alkavat lokakuussa 2023.

Suositeltava myyntihinta:

Atomos Shogun 7" HDR-monitori-tallennin 6K RAW – 1239,00 euroa.

Atomos Shogun Ultra 7" HDR-monitori-tallennin 8K RAW – 1489,00 euroa.

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • 2000 nitsiä
  • Kattava valikoima liitäntävaihtoehtoja
  • AtomOS 11
  • Laaja valikoima koodekkeja
  • Pilvipohjaiset työnkulut


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen