2023-04-17 07:30Lehdistötiedote

Älykäs langaton mikrofoni Saramonicilta

Saramonic_BlinkMe_B2Saramonic_BlinkMe_B2

Langattomat mikrofonit ovat välttämättömiä välineitä muuttuvissa olosuhteissa toimiville sisällöntuottajille, jotka tarvitsevat laadukasta ääntä ilman, että he ovat sidottuja laitteeseen.

Sarmonicin BlinkMe-mikrofoni on uusi erittäin kompakti langaton mikrofonisarja, jossa on useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka toimivat yhtä hyvin kameran kanssa operoimiseen kuin tietokoneen kanssa tehtäviin videokokouksiin ja suoratoistoon.

Uudessa mikrofonissa on täydellinen kosketusnäyttökäyttöliittymä sekä lähettimessä että vastaanottimessa, mukautettavat ominaisuudet, tallennus, turvakisko, magneettikiinnitys ja innovatiivinen lataustelakka. Saramonic-sovelluksen avulla tekijät voivat personoida painikkeiden toimintoja, käyttöliittymää ja lähettimen taustakuvaa. Setti sisältää yhden vastaanottimen ja kaksi lähetintä.

BlinkMe käyttää 2,4 GHz:n langatonta siirtotekniikkaa, joka takaa luotettavan ja tasaisen äänen myös ympäristöissä, joissa on paljon radiotaajuusaktiviteettia. Lähetin on helppokäyttöinen ja sen muotoilu muistuttaa älykästä aktiivisuuskelloa. Lähettimen näyttö voidaan täysin konfiguroida käyttäjän toiveiden mukaan ja halutessasi siihen on helppo lisätä oma kuva, kuten yrityksen logo.

Siinä on 6 mm:n pallokuvioinen mikrofoni, joka tuottaa erittäin terävän äänenlaadun. Järjestelmässä on sekä joustavat mono- että stereotoiminnot, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä äänityksiä erikseen kummallakin kanavalla tai yhdistää molemmat kanavat jälkituotantoa varten.

Järjestelmän sisäänrakennetun tallennustoiminnon ja varmuuskopiona tallentavan toissijaisen ääniraidan ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia materiaalin katoamisesta. Järjestelmä voi tallentaa jopa 15 tuntia ääntä 48 kHz/24 bitin näytetaajuudella ja samalla turvaraita tallentaa äänenvoimakkuuden ollessa -6 dB, mikä takaa laadukkaan äänen säilymisen odottamattomien teknisten ongelmien, kuten vääristymien tai leikkausten, varalta. Järjestelmä tarjoaa myös kohinanvaimennuksen yhdellä napsautuksella sekä reaaliaikaisen toiston seurannan.

Vastaanotin toimii myös lataustelakkana, joten järjestelmä on helppo pitää toimintavalmiina. Järjestelmä erottuu edukseen erittäin pitkällä akunkestolla, jonka ansiosta käyttäjät voivat nauttia jopa yhdeksän tunnin akunkestosta lähettimillä ja 24 tunnin akunkestosta vastaanottimella.

C-tyypin ja 3,5 mm:n TRRS-liitäntä voi tukea samanaikaista ulostuloa kahteen päätelaitteeseen, mikä on ihanteellista suoratoistoon. Innovatiivinen magneettikiinnitys mahdollistaa saumattoman lisävarusteiden vaihdon ja tarjoaa erilaisia käyttötapoja, mikä tekee siitä uskomattoman monipuolisen ja käyttäjäystävällisen järjestelmän.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden peilittömän mikrofonin toimitukset alkavat toukokuussa 2023.

Suositeltava myyntihinta on:

Saramonic BlinkMe B2 – 289,00 euroa

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Eloisa LCD-värinäyttö 360° katselukulmalla
  • Helppo käyttää
  • Joustavat mono- ja stereotoiminnot
  • Samanaikainen lähtö kahteen liittimeen
  • Sisäänrakennettu tallennustoiminto ja toissijainen ääniturvaraita

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.