2022-06-15 12:05Presse meddelelse

Zhiyun introducerer en ny LED til de kreative  

Zhiyun Fiveray FR100CZhiyun Fiveray FR100C

Zhiyun, der er kendt for sine professionelle gimbals, indtager nye markeder med sin nye LED. Belysning er en vigtig del af en filmproduktion, og Zhiyun har til hensigt at give ’content creators’ et omfattende produktsortiment til fotografering og filmproduktion. Det omfatter alt hvad en produktion har brug for, fra billedbehandling og belysning til lyd. Den nye Fiveray FR100C er resultatet af Zhiyuns egen R&D indsats og teknologier, hvilket har resulteret i en bærbar LED-lysstav, der er ekstremt kraftfuld.

 

FR100C leverer op til 21195 lux (ved 0,3 m) og har 100 dæmpningstrin, så den præcist opfylder de krav der er til en optagelse. Et ergonomisk kontrolhjul og et indbygget statusdisplay der er let at se og praktisk at betjening med én hånd. Et standard ¼”-20 gevind i bunden gør det muligt at montere FR100C på en gimbal, en tripod, et stativ eller andet udstyr, alt efter hvad der kræves til hver enkelt optagelse.

 

FR100C understøtter hele temperaturområdet fra 2700K-6300K, plus RGB-farver, mætning og lysstyrke ved hjælp af HSI-fuldfarvemodus, der giver større frihed til at tilpasse belysningen til enhver optagelse, uanset om det er et naturligt miljø, eller hvis der er behov for noget mere kreativt.

 

Indbyggede ventilatorer sikrer effektiv køling, så den kan bruges selv ved høje rumtemperaturer. Et stort 6-celle internt batteri giver lys i mange timer og hurtig 120 W PD-opladning.

 

Priser og levering

 

Den nye LED bliver leveret i slutningen af juni

Den anbefalede udsalgspris er 2099.- inkl. moms

 

For mere information, kontakt venligst lasse.ericson@focusnordic.se

 

Nøglefunktioner

 

  • Kan producere op til 21195 lux (ved 0,3m)
  • Farvetemperatursområde fra 2700K-6300K
  • 0-100% dæmpning
  • Kompakt design
  • Effektiv afkøling
  • PD-opladning


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise