2016-06-17 10:00Presse meddelelse

Zeiss begiver sig for alvor ind på markedet for virtual reality

null

Zeiss, kendt for sine optiske produkter af høj kvalitet, som f.eks.; brilleglas, kameraobjektiver og professionelle videoobjektiver, lancerer nu virtual reality-briller.

Et nyt hurtigt voksende marked, hvor Zeiss med sin viden og erfaring inden for optik kan spille en afgørende rolle.

VR ONE Plus

VR ONE Plus fungerer sammen med smartphones med en skærmstørrelse på mellem 4,7 – 5,5” og med både Android og iOS, hvilket også omfatter iPhone 6/6s og iPhone 6 Plus.

Den har en aftagelig hovedrem, så brillerne kan tilpasses. Også den bløde del, som slutter tæt mod ansigtet kan skiftes ud, hvilket kan være nødvendigt efter lang tids brug.

Flere unikke egenskaber

 • Brugeren behøver ikke foretage nogle mekaniske justeringer af linsepositionen. En stor såkaldt eye-box er udformet, så den dækker de fleste menneskers øjenafstand. Også når headsettet ikke er perfekt centreret i ansigtet, har brugeren et klart billede over hele det synlige område.
 • Brillebærere kan have briller på under ZEISS VR ONE Plus.
 • Man kan tydeligt læse tekst i hele det synlige område.

Specifikationer

 • Synsfelt ca. 100°
 • Tillader stor forskel i pupilafstand (IPD) 53~77 mm
 • Understøtter smartphones med en skærmstørrelse mellem 4,7 og 5,5”
 • Briller kan bæres under VR ONE Plus
 • Holder til alle typer smartphones med adgang til lyd- og ladekontakter samt understøttelse af Bluetooth
 • Hovedremmen og nakkeremmen er aftageligt og kan sættes på ved behov
 • Udluftningsventiler sikrer god ventilation og forhindrer headsettet i at dugge
 • Intern tracking via smartphone-sensorer
 • Understøtter stereoformat for billeder og video i 3D

Premierefremvisning på E3 Expo i Los Angeles

Zeiss VR ONE Plus er netop blevet vist frem for første gang på den store elektronik-/spillemesse E3 Expo i Los Angeles, og interessen var meget stor.

Pris og levering

VR ONE Plus kommer på markedet i løbet af august måned 2016 til følgende vejl. udsalgspris:

 • Zeiss VR ONE Plus, DKK 1.099,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath