2017-04-05 11:01Presse meddelelse

ZEISS Batis 135mm f/2.8 billedstabiliseret tele til Sony FE

null

Nu kommer den hidtil længste brændvidde i Zeiss Batis-serien, som består af højtydende autofokusobjektiver til Sonys spejlløse fuldformatkameraer.

Med det nye teleobjektiv ZEISS Batis 135mm f/2.8 får mange portræt- og bryllupsfotografer adgang til et nyt værktøj med ZEISS’ legendariske optiske kvalitet. Den lange brændvidde og den store blændeåbning med ni rundede blændelameller indebærer, at motivet kan komme til at træde frem mod en blød og smukt uskarp baggrund, en meget eftertragtet egenskab ved denne type fotografering.

Ligesom de tre tidligere Batis-objektiver byder det nyeste familiemedlem på hurtig og sikker autofokus samt det innovative OLED-display, som er blevet seriens signatur. Displayet kan vise indstillet fokusafstand og dybdeskarphed med stor præcision, og informationen ses tydeligt, selv i solskin.

Billedstabilisering giver maksimal frihed

Objektivet er konstrueret med et vejrbeskyttet chassis af metal, og bajonetten har elektriske koblinger, som overfører information om brændvidde, indstillet blænde og fokusbevægelser. ZEISS Batis 135mm f/2.8 er desuden udstyret med optisk billedstabilisering, som modvirker uskarphed forårsaget af rystelser, og giver bedre mulighed for at fotografere på frihånd i det forekommende lys.

Den optiske konstruktion består af 14 linser monteret i 11 grupper. ZEISS har gjort meget ud af at eliminere billedfejl, og har bl.a. benyttet sig af et såkaldt APO-design for at holde mængden af kromatisk aberration på et absolut minimum. Resultatet er billeder med meget lav distorsion, samt høj kontrast og opløsning over hele billedfeltet, både med Sonys spejlløse fuldformatskameraer og med modeller, som anvender APS-C-formatet.

ZEISS Batis 135mm f/2,8 lander i butikkerne i løbet af maj 2017 til en vejl. pris på DKK 15770,-

ZEISS Batis-familien 2017

ZEISS Batis 18mm f/1.8

ZEISS Batis 25mm f/2

ZEISS Batis 85mm f/1.8

ZEISS Batis 135mm f/2.8

Mere information om ZEISS Batis-familien findes på www.zeiss.com/batis


Tekniske data ZEISS Batis 135mm f/2.8:

 • Kamerafatning: Sony FE / E
 • Brændvidde: 135 mm
 • Blændeområde: f/2.8 – f/22
 • Linseelementer / grupper: 14 / 11
 • Optisk billedstabilisering: Ja
 • Fokusering: Autofokus / Manuel
 • Nærgrænse: 87 cm
 • Arbejdsafstand: 74 cm (mellem motivet og objektivets forreste ende)
 • Billedvinkel (diagonal): 18°
 • Maksimal forstørrelsesforhold: 1:5.3
 • Filterstørrelse: 67 mm
 • Længde (uden objektivdæksel): 120 mm
 • Diameter: 81 mm
 • Vægt: 614 gram
 • Medfølgende tilbehør: Objektivdæksel og modlysblænde

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath