2015-08-12 13:00Presse meddelelse

XEEN – nyt objektivmærke til professionel video

null

Koreanske Samyang, som er mest kendt for sine fornuftigt prissatte kameraobjektiver til konsumentmarkedet, lancerer nu et nyt varemærke til professionel video, XEEN.

Tre brændvidder allerede fra start

Tre brændvidder kommer nu, og yderligere tre er planlagt til næste år. Først ude er: XEEN 24mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 og 85mm T1.5.

Baggrund for navnet

XEEN har fået sit navn fra ”scene” og ”seen”.

Konstruktion

XEEN-objektiverne er konstrueret til at give den bedst tænkelige håndtering og kvalitet, selv i forhold med dårligt lys. Alle tre har lysstyrke T1,5 og en perfekt rund blændeåbning, som giver en smuk bokeh, en egenskab som vil blive værdsat af filmproducenter som ønsker en ægte filmisk fornemmelse i deres værker. De har kalibreret fokusskala i meter (for det europæiske marked).

Lovende modtagelse

Hervey Glen, en engelsk instruktør, som har prøvet objektiverne siger således; ”imponerende” og ”meget skarpt selv ved lysstyrke 1,5”.

Frank Glencairn er en anden instruktør, som har afprøvet objektiverne, og han siger; ”game changer, som leverer en forbløffende billedkvalitet”.

Læs flere udtalelser og mere om objektiverne på:

www.xeenglobal.com

Pris og levering

Objektiverne introduceres primo september og vil blive solgt hos udvalgte forhandlere.

XEEN 24mm T1.5, ca.pris DKK 11.210,- (DKK 14.099,- inkl. moms)

XEEN 50mm T1.5, ca.pris DKK 11.210,- (DKK 14.099,- inkl. moms)

XEEN 85mm T1.5, ca.pris DKK 11.210,- (DKK 14.099,- inkl. moms)

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Lytro, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath