2018-10-30 09:01Presse meddelelse

Weebill – hurtigere, lettere og mere alsidig stabilisering

null

Det har aldrig været nemmere at optage med en kamerastabilisator, som tilfældet er med den nye Zhiyun Weebill Lab. Dens lave vægt, fleksible design og smarte balancesystem giver en uovertruffen brugerglæde.

Både professionelle filmfolk og avancerede entusiaster vil sætte pris på de mange nyheder og fordele ved Zhiyuns nyeste håndholdte kamerastabilisator Zhiyun Weebill Lab. Selv om den lille gimbal vejer mindre end et kilo, kan den håndtere kameraudstyr på op til tre kilo, så du kan bruge den med de mest populære spejlreflekskameraer og systemkameraer samt objektivkombinationer på markedet.

Weebill er ikke kun lille og kraftfuld, den byder også på nye måder at bruge en stabilisator på, som øger dens alsidighed. Den kan holdes i en traditionelt opretstående position eller stativdelen kan monteres som et håndtag, så den kan bruges i en praktisk under hånden-position. Dette giver dig mulighed for at skyde fra lave vinkler, uden at det bliver ubelejlig.

Trådløs smartphone kontrol

Weebill Lab har direkte trådløs forbindelse til din smartphone eller tablet, der kan virke som en bevægelsesfølsom fjernbetjening. Ved blot at bevæge din smartphone kan du fjernstyre gimbalen direkte. Telefonens skærm bruges også til at se motivet, vælge kompositionen og til indstilling af dit kamera. Nu kan du se motivet og tage billeder fra enhver vinkel. Telefonforbindelsen gør det muligt at drage størst mulig nytte af Weebills nye muligheden for at bære gimbalen under hånden. 

Nem balancering

Weebill Lab er udstyret med et robust, gummibelagt håndgreb med indbygget stativ, som giver en fremragende brugerglæde og stor alsidighed. Det mest vigtige er dog det nye balanceringssystem 2.0, som har en lås på hver akse, der gør det supernemt at balancere med selv for begyndere. Du kan låse en bestemt akse, mens du balancerer den anden, og gemme den aktuelle opsætning til næste gang.

Takket være det nye balanceringssystem og to Arca-Swiss kompatible quick release-plader kan du hurtigt lave en perfekt gimbal-opsætning og gemme den til fremtidig brug. Weebill Lab er det perfekte udstyr til filmskabere, da de uden forsinkelse kan begynde at optage hvor som helst, når som helst.

Intuitiv OLED-display

Den intuitive brugerflade suppleres af et OLED-display, der viser forbindelsesstatus, batteriniveau, kontrolfunktion og flere kameraindstillinger, hvilket giver dig fuld kontrol over alle detaljerne.

10 timers batteritid

Weebill Lab er udstyret med to standard 18650-batterier og kan klare op til 10 timers kontinuerlig optagelse på en enkelt opladning. Der er også mulighed for opladning til kameraet under brug, så du ikke behøver at afbryde optagelsen for at udskifte kamerabatteriet.*

* Kun med kameraer, der understøtter USB-opladning

Go-funktion frigør det fulde potentiale

Med et enkelt tryk på knappen Go bliver dit kamera klar til at fange ekstreme sportsscener. Med Go-funktionen frigives alle motorernes fulde potentiale og justerer for at følge hurtigere bevægelser, når du løber eller optager fra en bil/cykel i bevægelse osv. Nu kan du lave sceneovergange, så hurtigt som du ønsker!

Ved hjælp af ZY PLAY-appen (tilgængelig til iPhone og Android) understøtter Weebill Lab endnu flere avancerede funktioner, herunder Panorama, Focus Timelapse, Motion Timelapse, Long Exposure Timelapse.

Tilpas med tilbehør

Takket være tre eksterne skruegevind kan man benytte Weebill Lab med et bredt udvalg af tilbehør i Zhiyuns økosystem. For eksempel Phone Holder, TransMount Mini Monopod og TransMount Weebill Lab Handheld Tripod.

Der findes også en ekstern følgefokusmotor (TransMount Servo Zoom/Focus Controller) til Weebill Lab, som giver dig mulighed for at få en præcis og jævn fokuskontrol med alle kamerasystemer. Ved hjælp af det følsomme justeringshjul på stabilisatoren kan du nemt justere fokus samtidig med, at du bevæger dig og optager.

Pris og levering:

Zhiyun Weebill Lab kan leveres i midten af november.

Prisen inklusive moms bliver 4.975 kroner.


For yderligere information: henrik.wernbo@focusnordic.se


Sammendrag af vigtige funktioner

 • 3-akset stabilisator med motorer til systemkameraer
 • Klarer udstyr, som vejer op til 3 kg
 • Kan bruges i to positioner; traditionelt opretstående og i underhåndsposition
 • Hurtigere og lettere afbalancering med nyt balanceringssystem 2.0
 • Gem en balanceindstilling til senere brug
 • Dobbelt Arca-Swiss kompatible quick-release plader
 • Intuitiv håndtering med OLED-display, direkte knapper og styrehjul
 • Go-funktion giver maksimal responstid til hurtige scener
 • Brug en smartphone eller tablet som bevægelsessensor
 • Udvidede funktioner med ZY Play-appen
 • Op til 10 timers drift med to lithium-ion-batterier
 • Oplad kameraet fra stabilisatorens batterier


Specifikationer

Type: 3-akset stabilisering til systemkameraer (gimbal)

Tilt-omfang, ned-op: 360°

Panoreringsomfang: 360°

Roll-omfang: 360°
Præcision statisk motiv: +/-0.01 til +/-0.04°

Præcision bevægeligt motiv:+/-0.05 til +/-0.3°

Anbefalet vægt:3 kilo
Driftstid per opladning: 10 timer (balanceret kamera)

Batteritype: 2x Litium-ion-batteri (type 18650), 2600 mAh

Ladetid: 2,5 timer

Temperaturområde: -10 til +45°C

Mål: 70 x 190 x 300 mm

Vægt: 970 gram

Funktioner: Go-funktion til optagelser med fart og action. Trådløs forbindelse til smartphone og tablet. App’en ZY Play (Android & iOS) giver ekstra funktioner: Panorama, Focus Timelapse, Motion Timelapse, Long Exposure Timelapse samt flere andre. 

Øvrige: Kontrolpanel med OLED-skærm, direkte knapper og indstillingshjul. USB-opladning af kompatible kameraer.

Medfølgende tilbehør: Quick-manual, ministativ, genopladelige batterier, oplader, USB-C- kabel, USB Micro-kabel, USB-Micro til USB-C Adapter.

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og RoadEyes. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath