2020-09-25 03:01Presse meddelelse

Verdens mindste og letteste telezoomobjektiv til Sonys E-fatning

Tamron har et stort udvalg af populære telezoomobjektiver op til 300mm til DSLR-kameraer - og nu lancerer firmaet så det nye 70-300mm f/4.5-6.3. Objektivet er den første model skabt til Sonys full-frame systemkameraer, og det er samtidig verdens mindste og letteste teleobjektiv med zoom til Sonys E-fatning.

Et telezoomobjektiv er perfekt, når du skal tæt på dit motiv, uanset om du er fotoentusiast eller en fuldblods professionel fotograf. Det alsidige objektiv er egnet til forskellige genrer som sport, dyreliv og portrætfotografering. Mange teleobjektiver er store og besværlige at håndtere. Det ændrer Tamrons nye telezoomobjektiv fuldstændig. Det nye objektiv er skabt til at bringe glæden ved at benytte et teleobjektiv til alle typer af fotografer. Det vejer blot 545 gram og giver alligevel billeder i en forbløffende kvalitet.

 

Objektivet består af 15 linseelementer i 10 grupper. Et LD- linseelement (Low Dispersion) reducerer aksial kromatisk aberration og andre forvrængninger. Det giver sammen med Tamrons BBAR-belægning (Broad-Band Anti-Reflection), der er velkendt for sine gode antirefleks-egenskaber, et fantastisk optisk resultat. Det nye objektiv har samme filterdiameter på 67mm som Tamrons øvrige objektiver til full-frame systemkameraer.

 

Der findes vejrforseglinger ved objektivfatningen samt andre kritiske steder for at afvise indtrængende fugt og støv. Det giver ekstra beskyttelse ved optagelser ude under barske vejrforhold. Autofokussystemet bruger den usædvanligt lydsvage RXD-stepmotor og er kompatibel med mange funktioner på kameraer fra Sony, herunder billedstabilisering i kamerahuset, øjeprioriteret autofokus, direkte manuel fokus (DMF) og hurtig hybrid autofokus.

 

Pris og levering:

Det nye objektiv kan leveres fra slutningen af oktober, og den vejledende udsalgspris er 5549,- kroner.

 

Kontakt karsten.rath@focusnordic.dk for flere oplysninger

 

 

Vigtigste specifikationer:

  • Verdens mindste teleobjektiv med zoom til Sonys E-fatning. Kompakt med en vægt på kun 545 gram
  • Fantastiske optiske resultater og forbløffende billedkvalitet
  • Hurtig autofokus
  • Kompatibel med flere funktioner på kameraer fra Sony
  • Samme filterdiameter på 67mm som andre Tamron-objektiver til Sony E


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise