2016-02-23 07:01Presse meddelelse

Vandtæt action-kamera med 4K fra Ricoh

null

Ricoh WG-M2 – den nye model, som vil give de andre modeller på markedet kamp til stregen. Netop ved at være hårdfør og robust direkte fra æsken, uden køb af ekstra tilbehør som fx undervandshus, vil kameraet tiltale mange brugere med hang til action.

Høj opløsning med bredere udsyn

Ricoh WG-M2 optager i 4K/30p med en billedvinkel på hele 204 grader. Denne supervidvinkel gør, at man kan få mere med på billedet end med sammenlignelige kameraer på markedet.

Hårdfør allerede fra starten

Kameraet er vandtæt ned til 20 meter (modsvarende IPX8 eller JISClass) uden et løst undervandshus, og det kan klare et fald fra 2 meters højde. Det er desuden kuldesikret ned til -10°C.

Mange nye smarte funktioner

Nogle af nyhederne på WG-M2 er, at kameraet vibrerer som signal til brugeren ved start og stop af optagelse, mulighed for at vende billedet i kameraet på siden eller op og ned, når det ønskes, og automatisk hvidbalance ved undervandsoptagelse.

Indbygget WiFi

WG-M2 har indbygget WiFi og fungerer sammen med app’en ”Image Sync”. Man kan styre kameraets funktioner og også kigge på videooptagelser live, hvis kameraet er indstillet til fuld HD (1920x1080 pixels) eller HD (1280x720 pixels). Man kan også overføre billeder og video til sin mobile enhed og afspille, redigere og dele via de sociale medier.

Stort udvalg af tilbehør

Et stort udvalg af tilbehør findes allerede fra Ricoh. Kameraet har standard stativgevind.

Øvrige funktioner

  • 1,5” LCD-skærm med 115.000 billedpunkter
  • Supervidvinkel, også ved stillbilled-optagelse (8MP) med 202 graders billedvinkel
  • Hurtig serieoptagelse med otte billeder/sekund
  • Stort følsomhedsområde med ISO-indstilling; 200 til 6400
  • Indbygget hukommelse på 68MB, som kan udvides med micro-SD-kort

Pris og levering

Kameraet kan leveres fra primo april til følgende vejl. udsalgspris:

Ricoh WG-M2, DKK 2.799,-

(Inkl. genopladeligt litium-ion-batteri, lader, USB-kabel, objektivbeskyttelse og undervandsobjektivbeskyttelse)

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath