2022-03-31 13:00Presse meddelelse

Trådløst samtaleanlæg med headset og fuld duplex fra Hollyland

Hollyland Solidcom C1Hollyland Solidcom C1

Hvis du arbejder i et professionelt produktionsmiljø, er det vigtigt at opretholde løbende kommunikation med dit team for at sikre, at alt afvikles problemfrit.

 

Det nye Solidcom C1 fra Hollyland er et trådløst samtaleanlæg med fuld duplex og headsets, der bruger den avancerede teknologi DECT 6.0. Systemet bruger 1,9 GHz-båndet og giver pålidelig transmission på op til 350 meter (i lige synslinje) med usædvanlig klar lyd.

 

Det nye, lette headset sørger for klar og præcis lydkvalitet og understøtter et effektivt teamwork selv i støjende omgivelser takket være et frekvensområde på 150 Hz til 7 kHz og fremragende AEC (akustisk eliminering af ekko). Den retningsfølsomme mikrofon opfanger den talende persons stemme klart og minimerer uønsket støj. Mikrofonen slås automatisk fra, når mikrofonstangen løftes.

 

Alle headsets til samtaleanlægget leveres med et reserve-batteri for nem udskiftning under arbejde i marken, og du kan holde systemet kørende med minimal nedetid. Batterierne kan genoplades med en ekstern multiportoplader. Det tager kun 2,5 timer at oplade batteriet fuldt ud, og batterilevetiden er op til 10 timer for hvert headset (5-6 timer for systemets master-headset). Systemet leveres klar til brug og aktiverer automatisk parring, når det tages ud af kassen, og kan parres med op til seks headsets.

 

Med den valgfri Solidcom C1-hub kan du udvide systemet op til ni personer med den samme dækning, hvis du foretrækker ikke at bruge konfigurationen med et master-headset. Den batteridrevne hub har også ekstra funktioner såsom en kaskadekoblet forbindelse med op til tre systemer, A/B-gruppering, slå lyden til/fra med én tast, UAC-funktion (cloud-opkald) og beskedfunktion for øjeblikkelig kommunikation med alle headsets.

 

Teknologien DECT 6.0 giver fremragende transmissionsstabilitet med fordoblet brugerkapacitet pr. kanal. En opsætning med to antenner hjælper med til at sikre kommunikation med teamet i vanskelige omgivelser uden afbrydelser. Krypteringsteknologien i DECT 6.0 forhindrer fremmede i at lytte med.

 

Priser og levering

 

Det nye samtaleanlæg kan leveres i april.

Den vejledende udsalgspris er:

Hollyland Solidcom C1 2 headsets DKK 4.349;-

Hollyland Solidcom C1 3 headsets DKK 6.499;-

Hollyland Solidcom C1 4 headsets DKK 8.649;-

Hollyland Solidcom C1 6 headsets DKK 12.799;-

Hollyland Solidcom C1 Hub & 8 headsets DKK 32.540;-

 

Kontakt odd.bergsto@focusnordic.no hvis du ønsker flere oplysninger

 

De vigtigste specifikationer

  • Pålidelig transmission på op til 350 meter
  • Automatisk parring uden konfiguration
  • Bruger 1,9 GHz-båndet
  • 10 timers driftstid for hvert headset
  • Systemet kan udvides med den valgfrie Solidcom C1-hub
  • Krypteringsteknologien i DECT 6.0 forhindrer fremmede i at lytte med.


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise