2020-12-02 11:57Presse meddelelse

Totalløsninger til streaming, broadcasting og AV.

Det er med stor stolthed, at Focus Nordic introducerer Datavideo som et nyt mærke i vores stærke udvalg af produkter til foto, video, lyd, lys og streaming. Datavideo er den eneste producent i verden, der tilbyder totalløsninger inden for alle områder af live videoproduktion. 

 

Datavideo har løsninger til live-streaming af dit bands første livekoncert på Instagram og Facebook, etableringen af et virtuelt nyhedsstudie, visningen af store stadionbegivenheder, interaktionen med dine kunder og andre publikummer, præsentationen af dit årsregnskab, eller hvis du gerne vil vise lilleputternes fodboldpokal til resten af klubben. 

 

Landskabet for broadcasting er fundamentalt ændret i 2020, siger Jonas Wernbo, administrerende direktør i Focus Nordic. “Behovet for fysisk at mødes bliver mindre og mindre for hver dag, mens behovet for interaktive møder tilsvarende øges. Samtidig med den stigende betydning af de interaktive møder øges kravet om adgang til og muligheden for at se content på forskellige platforme.”

 

Datavideo er den perfekte tilføjelse til Focus Nordics produktportefølje af foto, professionelt videoudstyr, lys og lyd fra nogle af branchens mest velkendte brands. Datavideo er vokset hurtigt i de sidste 35 år og er i dag det førende innovative brand inden for professionel teknologi til livevideo. De er kendt for deres prisvenlige totalløsninger til streaming, broadcasting samt AV og har et udvalg på over 150 produkter, herunder kameraer, omskiftere, kodere, optagere til samtaleanlæg, konvertere og telepromptere.

 

Datavideo er den perfekte tilføjelse til Focus Nordics produktportefølje af foto, professionelt videoudstyr, lys og lyd fra nogle af branchens mest velkendte varemærker. Focus Nordic vil distribuere Datavideo i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen. 

 

Pris og levering

Vi kan levere Datavideos produkter med øjeblikkelig virkning. 

 

 

 

 

Flere oplysninger fås ved at kontakte odd.bergsto@focusnordic.no

 

 

 

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise

Relaterate medie