2018-08-06 09:01Presse meddelelse

Tamron udvider sortimentet med 17-35mm f/2,8-4

null

Kompakt størrelse, høj billedkvalitet og overkommelig pris er nogle af styrker ved det nye Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD. Det er et lysstærkt vidvinkelobjektiv til full-frame-sensorer, men det virker også godt med APS-C.

Rejser, landskaber, gadefotografering – og endda action – et vidvinkelobjektiv med zoomområde kan bruges til mange forskellige typer af motiver. Dette gælder især for en vidvinkelzoom med høj lysstyrke, som det nye Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD tilbyder. Objektivet fås til både Canon og Nikon DSLR-kameraer og udnytter full-frame-formatet.

Let, solidt bygget og vejrbestandigt

Lysstærke vidvinkelobjektiver med zoomområde ender som regel med at være ret tunge og lidt klodsede. Men det ændres der nu på. Tamron har nemlig formået at holde både størrelse og vægt på et minimum. Den nye optik er mindre end 100 mm i længden og vejer kun 460 gram. Det gør Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD til den mindste og letteste zoom i sin klasse! *

Designet med et glat, sort ramme og en sølvfarvet ring rundt om fatningen er ikke bare elegant, men også robust. Objektivet er vejrforseglet for at forhindre, at fugt og støv kommer ind til de indre dele, og frontglasset har en beskyttende fluorbelægning, der afviser olie, snavs og regndråber samt gør det nemt at holde overfladen ren.

* Blandt ultra-vidvinkelzoomoptikker med en lysstyrke, der er højere end f/4 til full-frame DSLR-kameraer

Optimeret til stilhed!

Tamrons 17-35mm f/2.8-4 er også udstyret med en ny skræddersyet fokusmotor, OSD (Optimized Silent Drive), der kombinerer høj nøjagtighed med at være hurtig og lydsvag. En anden værdifuld funktion er den korte nærgrænse på kun 28 cm i hele brændviddeområdet, som kan udnyttes til at optage spændende nærbilleder af detaljer og samtidig få omgivelserne med i baggrunden. Perfekt, når du ønsker at gå på jagt efter blostermotiver i en sommereng. Eller til at tage en sej selfie på ferien!

Objektivet er konstrueret af 15 linseelementer arrangeret i 10 grupper. Fire linseelementer er lavet af LD-glas (Low Dispersion), som minimerer den kromatiske aberration, som ofte optræder på objektiver med ultra-vidvinkel. To asfæriske linseelementer benyttes til at sikre maksimal skarphed selv ude i billedfladens kanter og på de store blændeåbninger.

Det nye objektiv er også kompatibel med Tamrons tilbehør Tap-in Console, der kan monteres på objektivets fatning og tilsluttes en computer ved hjælp af et USB-kabel. Sammen med Tamrons særlige software kan du så finjustere autofokus og opdatere objektivets firmware i fremtiden.

Pris og levering

Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD med Nikon-fatning kan leveres til september, mens Canon-versionen kommer til oktober.

Cirka-priser:

Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD (Canon): 5,699,- DKK

Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD (Nikon): 5,699,- DKK

For yderligere information: karsten.rath@focusnordic.dk


Vigtige funktioner

  • Let, kompakt og lysstærkt vidvinkelzoom til full-frame
  • Fås med fatning til Canon og Nikon DSLR-kameraer
  • Kan også bruges på kameraer med APS-C-sensor
  • Hurtig, lydsvag og præcis fokusmotor (OSD - Optimized Silent Drive)
  • Vejrforseglet konstruktion og fluorbelagt frontlinse
  • Høj optisk kvalitet med 15 linseelementer, herunder to asfæriske og fire af LD-glas
  • Nærgrænse er kun 28 cm
  • Kompatibel med Tamron Tap-in Console


Specifikationer

Brændvidde: 17-35 mm
Største blændeåbning: 2.8-4
Billedformat: 24 × 36 mm (full-frame). Virker også til APS-C
Objektivfatning: Fås til Canon EF og Nikon F

Fokusering: Autofokus
Billedstabilisering: Nej
Optisk konstruktion: 15 linser / 10 grupper
Mindste blændeåbning: 16-22
Nærgrænse: 28 cm
Maksimal forstørrelse: 0.20x (skala 1:4.9)

Antal blændelameller: 7
Filterdiameter: 77 mm
Længde: Canon: 93 mm. Nikon: 90 mm
Diameter: 84 mm (begge versioner)
Vægt: 460 gram (begge versioner)
Medfølgende tilbehør: Modlysblænde, objektivdæksler
Øvrigt: Vejrforseglet konstruktion. Lydsvag autofokus med OSD-fokusmotor. Kompatibel med Tamron Tap-in Console

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, RoadEyes, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath