2022-07-28 10:10Presse meddelelse

Tamron præsenterer et nyt alsidigt ultra-telefoto zoomobjektiv

Tamron 50-400mm F4.5-6.3 Di III VC VXDTamron 50-400mm F4.5-6.3 Di III VC VXD

Det nye Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD skaber en helt ny kategori af højtydende ultra-telefoto spejlfri zoom-objektiver.

 

Dette nye ultra-telefoto zoomobjetiv til Sony E-mount full-frame spejlfri kameraer har samme størrelse som konventionelle 100-400mm zoomobjektiver, men 50-400mm F4.5-6.3 dækker standard 50mm og strækker sig helt op til 400mm som et ultra telefoto objektiv, hvilket giver en uovertruffen alsidighed sammenlignet med konventionelle 100-400mm zoomobjektiver.

 

Det nye objektiv har en forbedret overflade og har et bemærkelsesværdigt kompakt design med en længde på kun 183,4 mm og en vægt på bare 1.155 g. Det har en fugtbestandig konstruktion, der sikre brug selv under barske vejrforhold, og overflade på det forreste linseelementet er belagt med en beskyttende fluor-coating, der er vand- og olieafvisende. Belægningen gør objektivets overflade lettere at tørre af og mindre sårbar over for skadelige virkninger af snavs, støv, fugt og fingeraftryk.

 

Med en overlegen optisk konstruktion, der består af 24 elementer i 18 grupper 2 XLD-, 3 LD- og 2 asfæriske linseelementer, giver objektivet en fremragende billedkvalitet i hele 50-400 mm zoomområdet.

Brugerne kan også nyde godt af semi-makrooptagelse med en MOD på 0,25 m og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2 ved 50 mm zoomindstilling.

 

Objektivet er udstyret med Tamrons egen VC-mekanisme (Vibration Compensation), som effektivt kontrollerer kamerarystelser, der kan opstå ved optagelse ved telebrændvidde. Den hjælper også til at reducere uskarpe billeder ved håndholdt fotografering i svagt lys eller ved lavere lukkerhastigheder.

 

Den har en hurtig og præcis autofokus der er udstyret med den berømte VXD-mekanisme med lineær motorfokus. Denne avancerede AF-mekanisme kombinerer hastighed og præcision og muliggør hurtig og præcis fokuseringssporing i hele zoomområdet.

 

Firmware kan opdateres via den vandtætte tilslutningsport, og objektivet er kompatibelt med Tamrons Lens Utility-software, der giver brugeren mulighed for at tilpasse objektivet med unikke funktioner som f.eks. fokusbegrænser, A-B-fokus og fokus-presets blandt andet.

 

Levering og pris

Forsendelse af det nye objektiv starter i efteråret 2022.

Prisen annonceres senere.

 

For yderligere information, kontakt venligst Karsten.rath@focusnordic.com

 

Hovedspeficikationer

  • 8x zoom-ratio
  • Mulighed for Arca-Swiss kompatible tripod-montering (ekstra tilbehør)
  • BBAR-G2 og fluor-coating
  • Zoom låse-knap
  • Tilslutningsporten er vandtæt (USB Type-C)
  • VXD lineær fokusmotor
  • Effektiv styring af kameraet
  • VC (Vibration Compensation)
  • Hurtig zooming (zoomringens rotationsvinkel er 75°)
  • Filterstørrelse er 67 mm

 

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise