2020-10-12 08:01Presse meddelelse

Streaming er fremtiden

Det elektroniske medielandskab har ændret sig grundlæggende i løbet af kort tid. Streaming, der før var noget, der blev brugt af nogle få specialiserede virksomheder, er blevet til noget, som selv mindre produktionsselskaber kan tilbyde takket være ny teknologi. Streaming er i dag kompakt, billig og tilgængelig for alle.

 

Focus Nordic, en af Europas største distributører af fotografiske produkter, fører et bredt udvalg af produkter til streaming. To nye produkter er en videomixer fra Feelworld og en referenceskærm fra Seetec.

 

Feelworld Livepro L1 

Feelworld Livepro L1 er en videomixer til flere formater med 4 HDMI-indgange til produktion med flere kameraer og live-streaming i real time. Du kan streame fra alle 4 HDMI-indgange til alle platforme med live broadcasting via software til live-streaming fra tredjepart, såsom OBS. Tilslut LIVEPRO L1, og skift live mellem input fra 4 videokameraer, eller tilslut en computer til visning af PowerPoint-præsentationer. Du kan også tilslutte spilkonsoller.

 

Den er brugervenlig og er udstyret med en T-Bar, der giver nem betjening. Livepro L1 understøtter 14 overgangseffekter og signalskift. Skift sker med det samme, så du kan streame live til alle sociale medier, såsom YouTube, Facebook, TikTok og mange flere. 

 

Livepro L1 er en mini-omskifter, der er så lille, at den passer i udstyrskasser og kameratasker. Den er designet til at indgå i de typiske arbejdsgange ved videoproduktion, har en skruegevind til standard videofatninger, og den kan nemt fastgøres til et stativ og dermed ikke være i vejen. Det lette design gør den ideel til mobile videoopgaver.

 

Mixeren kan leveres fra Oktober. Vejledende udsalgspris er 3249.- inkl. moms 

 

De vigtigste specifikationer:

 • Optagelse af video via USB og overholder UVC for live-streaming                      
 • 4 HDMI-indgange                                                 
 • Live preview af fire inputs                                                          
 • Automatisk klip og manuel skift (T-Bar)                                                            
 • 14 overgangseffekter på T-Bar                                                    
 • Justering af lydstyrke                                                                 
 • Understøtter PVW med 6 billeder                                               
 • Licenserede funktioner omfatter DSK, PTZ-styring osv.                
 • Kompakt og let design der passer til udstyrskasser og kameratasker                                        

 

Seetec Atem156

Seetec Atem156 har en LCD-skærm på 15,6 tommer med IPS-panel. IPS-skærmen har en opløsning på 1920x1080, et kontrastforhold på 800:1 og en LED-baggrundsbelysning med en lysstyrke på 250 cd/m², der giver dig en præcis gengivelse af videoer. Den kombinerer en bred visningsvinkel på 170° i både vandret og lodret retning.

 

Skærmen har fire 4K HDMI-indgange og understøtter monitorfunktioner med quad view, dual view og single view. Det giver perfekt overvågning af flere kameraer på alle locations. Du kan hurtigt skifte HDMI-signalkilde med de 4 separate HDMI-knapper. Du kan tilpasse funktionerne på de 4 genvejstaster (F1-F4) og hurtigt kalde funktionerne frem igen.                     

 

Skærmen kan leveres fra Oktober Vejledende udsalgspris er 4649.- inkl. moms

 

De vigtigste specifikationer:

 • 15,6" LCD-skærm med IPS-panel
 • Farvestandard Rec. 709
 • 4 genvejstaster
 • 4 x HDMI-indgang og -udgang         
 • Leveres med strømsindgang på 12 V og V-mount-batteriplade
 • Fremstillet af holdbart og let aluminium i flykvalitet                    


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise