2018-11-12 09:01Presse meddelelse

Steiner SkyHawk 4.0 – robust, let og hurtig fokus

null

Den nye SkyHawk 4.0 kikkertserie byder på suveræn håndtering og den fremragende robusthed, der er blevet synonymt med Steiner. Dette er den perfekte kikkert til alle naturentusiaster!

Hvis du tilbringer meget tid ude i naturen med aktiviteter som jagt, fiskeri, fotografering, kanoture eller vandreture i bjergene, så er Steiner SkyHawk 4.0den helt rigtige kikkert til dig.

Denne super robuste kikkert har en suverænhåndtering, et hurtigt fokussystem, skarp optik og fåes i fire versioner; 10x42, 8x42, 10x32 og 8x32. Du kan dermed altid finde den helt rigtige kombination af forstørrelse og lysstyrke til netop dine aktiviteter.


Hårdfør, behagelig og let

Et kendetegn ved Steiner SkyHawk 4.0 er den fremragende ergonomi med en slidstærk og skridsikker gummibelægning med velformede riller til fingrene, der altid giver et perfekt greb under alle vejrforhold. Øjestykkerne er lavet af blød, hudvenlig silikone og skabt til at forhindre, at lyset slipper ind fra siderne, så du altid får et krystalklart syn gennem kikkerten. Øjestykkerne kan også foldes ned, hvis du bruger briller.

En anden stærk funktion, som du hurtigt lærer at sætte stor pris på, er den nitrogenfyldte optik, der forhindrer dannelsen af kondens på glasfladerne selv ved ekstreme temperatursvingninger (specificeret til mellem -20 °C og + 70 °C).

SkyHawks optiske konstruktion med tagprisme gør kikkerten både let og kompakt - med andre ord er den nem at tage med i en rygsæk og en ideel følgesvend til dine rejser i vildmarken!

Selv under meget hårde vejrforhold skal du ikke bekymre dig om SkyHawk 4.0. Kikkerthuset er lavet af robust Makrolon og er vandtæt ned til 3 meter. Gummibelægningen er modstandsdygtig over for ridser samt fedt og olie og kan klare en meget hårdhændet anvendelse, før du vil se selv de mindste tegn på brug.

Hurtigt fokussystem

Har du nogensinde prøvet at skulle følge et bevægeligt motiv med en kikkert? Så ved du, hvor vigtigt det er med et hurtigt fokussystem. SkyHawk 4.0 har et centralt placeret fokushjul, der kræver minimal rotation for at kunne fokusere fra nærgrænse (2 meter) til uendelig. Du kan også forudindstille en bestemt afstand, som du hurtigt kan vende tilbage til.

8x32

8x32-modellen er ideel til fugle- og naturentusiaster, der færdes meget i skoven og markerne og har brug for en stærk kikkert med god forstørrelse og vidvinkel. Den lave vægt gør også kikkerten velegnet til længerevarende observationer.

8x42
8x42-versionen af SkyHawk 4.0 er en alsidig favorit, der er let og kompakt. Dens fordele er et bredt synsfelt, fremragende lysstyrke og behagelig håndtering, hvilket gør den til et perfekt valg for krævende brugere.

10x32

Denne model tilbyder 10x forstørrelse og viser en fascinerende mængde af detaljer i landskaber selv på lange afstande. Kombinationen af god lysstyrke og optisk ydelse gør den til en fremragende kikkert til allround brug.

10x42

SkyHawk 4.0 med 10x forstørrelse og 42mm blænde giver et klart og skarpt billede på alle afstande, og den er fantastisk til at observere detaljer på lange afstande som for eksempel i storslåede landskaber eller bjerge.

Pris og levering:

De nye kikkerter i SteinerSkyHawk 4.0-serie kan leveres ved udgangen af november.

Priserne inklusive moms er:

8x32: 2949 kroner

8x42: 3199 kroner

10x32: 3749 kroner

10x42: 3999 kroner

For yderligere information: hans.bergquist@focusnordic.se

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og RoadEyes. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath