2017-03-06 09:00Presse meddelelse

Steiner fejrer sit 70 års jubilæum

null

Tyske Steiner, kendt for sine ekstremt robuste kikkerter, kan i år fejre sit 70 års jubilæum. Firmaet blev grundlagt i 1947 af Karl Steiner i ruinerne efter anden verdenskrig. Hans passionerede indstilling til perfektion, robusthed og innovation gennemsyrer stadig firmaet, som har valgt at bibeholde dele af sin produktion i Tyskland for at sikre kvaliteten.

Steiner kikkerter

Steiner har i mange år været synonymt med kikkerter, der kan tåle at blive udsat for stød, fugt og saltvand, samtidig med at de er lysstærke nok til at fungere ved skumring og daggry.

Steiner – historiske årstal

  • 1967 – Steiner introducerer Makrolon™. Dengang et revolutionerende materiale, i dag almindeligt på robuste kvalitetskikkerter.
  • 1973 – Steiner lancerer verdens første nitrogengasfyldte kikkert. I dag er det stadig den metode, der anvendes for at skabe vandtætte kikkerter fri for kondens mellem linserne.
  • 1979 – Verdens første kikkert med indbygget kompas, Commander, som også i dag er den mest populære marinekikkert blandt søfolk.
  • 1988 – Ny optik og coating-teknologi med laserbeskyttelsesfilter giver den største kikkertordre i amerikansk historie.
  • 2006 – Første kikkert med Nano-coating.
  • 2013 – Commander Global lanceres – verdens første kikkert med kompas, som fungerer på både den nordlige og den sydlige halvkugle.

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath