2021-01-19 14:09Presse meddelelse

Sirui udvider sin serie af anamorfiske objektiver

Med introduktionen af objektiverne 35mm og 50mm f/1.8 1.33, ændrede Sirui spillereglerne for, hvor let man kan få adgang anamorfiske objektiver. Pludselig fik content producers og alle filmproducenter mulighed for at lave optagelser med denne slags objektiver.

Anamorfiske objektiver er mest blevet brugt til store filmproduktioner, såsom Hollywood-film og større reklamekampagner, på grund af deres høje prisniveau. Med de anamorfiske objektiver fra Sirui kan alle filmproducenter opnå et biograflook til en overkommelig pris. Nu følger producenten så op på sin succes med anamorfiske objektiver ved at tilføje yderligere en brændvidde, nemlig Sirui 24mm f/2.8 1.33x.

 

Objektivet kan udvide det horisontale synsfelt 1,33 gange og dermed indfange mere af scenen og producere en kinematografisk bredskærm i formatet HD 2.4:1.

Det er en populær kinematografisk funktion, der får publikum til at føle, at de nærmest befinder sig på optagestedet.

Objektivet leverer et biograflook ved at skabe en karakteristisk blålig objektivrefleksion og en drømmeagtig oval bokeh.

Den optiske opbygning består af 13 elementer i 10 grupper med nanobelægning, og glasset kommer fra den velkendte tyske glasproducent Schott. Det optiske design minimerer forvrængning og fokus-breathing (brændvidden ændres, når der fokuseres) samt giver et knivskarpt biografbillede.

Objektivet giver sammen med en blænde med 8 blændelameller en drømmeagtig, smuk og oval bokeh, der føjer en ekstra dimension til det endelige resultat.

Objektivet danner takket være sine enestående anamorfiske lysegenskaber horisontale blå refleksioner med mindre spildlys samt fængslende baggrundseffekter.

Det kompakte og robuste objektiv er fremstillet af en aluminiumslegering, der bruges til konstruktioner af fly. Det er 126 mm langt og vejer 780 gram (med Sony E-fatning).

Fokusringen kører virkeligt blødt og har en høj nøjagtighed på 189,6 grader.

Det nye objektiv fås med fem forskellige fatninger, nemlig Sony E, MFT, Canon EF-M, Nikon Z og Fuji X.

 

Pris og levering

Det nye objektiv kan leveres i mart 2021 til en vejledende udsalgspris på 7599:- kroner

 

Kontakt lasse.ericson@focusnordic.se for flere oplysninger

 

De vigtigste specifikationer

 

  • Giver dine optagelser et biograflook
  • Skaber horisontale refleksioner og en drømmeagtig bokeh
  • Let og robust
  • Fås med fem forskellige objektivfatninger

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise