2019-09-27 09:00Presse meddelelse

SARAMONIC BLINK 500, et ideelt trådløst system

null

Uanset om du optager med et kamera, smartphone eller tablet, er trådløse mikrofoner et vigtigt værktøj til videoproduktion, og Blink 500 er et af de mindste og letteste systemer, der findes i dag.

På trods af sit kompakte design leverer systemet professionel lyd i højeste kvalitet og gør det ideelt til filmfolk, journalister, vloggere og youtubere, der har brug for et utroligt brugervenligt trådløst mikrofonsystem, der ikke er i vejen, når man arbejder.

Lille produkt, enorm lyd

Blink 500 B2 er et utroligt kompakt og let system, men det leverer en krystalklar professionel lyd i højeste kvalitet.

De alsidige sendere har indbyggede mikrofoner, der fanger stemmen perfekt. Den er lille nok til at kunne klemmes fast på en skjorte eller puttes ned i lommen. De fungerer også som traditionelle sendere med de medfølgende SR-M1 Lavalier-mikrofoner, som kan producere en bedre lyd, hvis du er i et støjfyldt lydmiljø.

Så avanceret, at det er enkelt

Enhederne transmitterer i 2,4 Hz frekvensområdet og hopper automatisk mellem kanaler for at undgå statisk støj og lydafbrydelser. Det er let at parre senderne med modtageren, og alle de komplicerede aspekter ved at benytte trådløse mikrofoner sker problemfrit i baggrunden, så du kan koncentrere dig om fortællingen og sikre en god optagelse.

Perfekte niveauer

En af de vanskelige ting ved optagelse af lyd til video kan være at styre lydniveauerne. Nogle mennesker taler meget højt, mens andre taler meget lavt.

Derfor har Blink 500-sendere knapper, der er meget lette at betjene til at dæmpe eller hæve lydniveauet og intelligente LED-display, der viser dig, hvordan de er indstillet.

De indbyggede lithium-batterier giver cirka fem timers batterilevetid fra fuld opladning. USB-C-stik kan bruges til at drive eller oplade enheder, der benytter USB-opladning. Senderkraften på 10 milliwatt giver dig en imponerende rækkevidde på 30 meter, hvis der er forhindringer, og 50 meter i åbne rum.

Lydsystemet til kameraer og mobile enheder

Både TRS- og TRRS-udgangskabler er inkluderet med 500 B1 og B2, så systemet fungerer perfekt med DSLR, systemkameraer og andre typer kameraer som smartphones og tablets, der har hovedtelefonstik. Modtagerens udgang leverer et stærkt signal, så du slipper for uønsket støj.

Et ideelt trådløst system

Bærbare, kompakte trådløse mikrofonsystemer er vigtige værktøjer for alle, der optager video, og det faktum, at Blink 500 er en af de mindste og letteste systemer, der også leverer en professionel filmlyd, gør det ideelt til filmskabere, journalister, vloggere og youtubere.

Den er lille nok til at tage med i din kamerataske eller endda i lommen, så du nemt kan have den med hvor som helst.

Produkter/priser i Blink 500 varesortimentet:

500 B1

1 stk. sender og en modtager til 3,5 mm-forbindelse, inklusive Lavalier-mikrofon og TRRS-kabler til mobil.

Ca-pris inkl. moms: 1399,- kr.

500 B2

2 stk. sendere og en modtager til 3,5 mm-forbindelse, inklusive Lavalier-mikrofon og TRRS-kabler til mobil.

Ca-pris inkl. moms: 1999,- kr.

500 B3

1 stk. sender og en modtager til Apples mobile enheder med Lightning-stik, inklusive Lavalier-mikrofon

Ca-pris inkl. moms: 1699,- kr.

500 B4

2 stk. sendere og en modtager til Apples mobile enheder med Lightning-stik, inklusive Lavalier-mikrofon

Ca-pris inkl. moms: 2099,- kr.

500 B5

1 stk. sender og en modtager til Android og USB-C forbindelse, inklusive Lavalier-mikrofon.

Ca-pris inkl. moms: 1699,- kr.

500 B6

2 stk. sendere og en modtager til Android og USB-C forbindelse, inklusive Lavalier-mikrofon.

Ca-pris inkl. moms: 2099,- kr.

Saramonic Blink 500 kan leveres nu.

For yderligere information: odd.bergsto@focusnordic.no

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath