2015-01-21 14:18Presse meddelelse

​Samyang lancerer teleobjektiv i to versioner

null

Det nye objektiv, Samyang 135mm, kommer i udgaver til både stillbilleder og video. Det er konstrueret til fuldformat, men fungerer også udmærket på kameraer med mindre sensorer. I alt leveres objektivet med hele 10 forskellige kamerafatninger.

Efterspurgt

Da Samyangs længste brændvidde i videoobjektiv-serien indtil nu har været 85 mm, har ønsket om et teleobjektiv været stort hos mange brugere.

Konstruktion

Objektivet er konstrueret til fuldformat, men fungerer ganske udmærket på mindre sensorer, og leveres også med flere forskellige fatninger, f.eks. for MFT.

Brugen af bl.a. ED-glas giver objektivet den sædvanlige Samyang-kvalitet med en enestående skarphed, og også farvemæssigt er objektivet fint afstemt med den øvrige Samyang-familie; det er en stor fordel når man redigerer film taget med forskellige brændvidder.

Objektivet leveres med følgende fatninger: Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds og Micro Four Thirds.

Pris og levering

Objektivet forventes at være i handlen i første kvartal 2015, til følgende priser:

Samyang V-DSLR 135mm T2.2 – cirka-pris: 3999

Samyang DSLR 135mm F2.0 – cirka-pris: 3699

Samyang DSLR 135mm F2.0 Nikon AE – cirka-pris 3999

For yderligere information: per.skog@focusnordic.se

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath