2013-12-19 13:01Presse meddelelse

Samyang lancerer populære objektiver til fuldformat i Sonys E-fatning

null

Samyang lancerer nu fem af sine mest populære objektiver med fatning til Sony E. Da disse brændvidder er konstruerede til fuldformat fra begyndelsen, bliver de interessante alternativer til de nyeste Sony-modeller, Alpha 7 og 7R.

Nye muligheder for Sony-fotografen

Med de nye objektiver/brændvidder åbnes der unægteligt op for nye muligheder for fotografer, der benytter de nyeste Sony-modeller. Som altid når der lanceres noget nyt, som fx nu hvor der er kommet kameraer med fuldformat i en fatning, som tidligere kun har benyttet APS-C, er udbuddet af objektiver begrænset.

Med disse nye brændvidder, som desuden følger Samyangs tradition for høj optisk kvalitet i kombination med lav pris, får de fotografer, som satser på disse nye kameraer, helt nye muligheder.

Fuldformatsmodeller som nu kommer til Sony E

Samyang 14mm F/2,8 ED AS IF UMC

Samyang 24mm F/1,4 ED AS IF UMC

Samyang T-S 24mm F/3,5 ED AS UMC

Samyang 35mm F/1,4 AS UMC

Samyang 85mm F/1,4 AS IF UMC

Pris og levering

Objektiverne forventes i handlen i starten af januar 2014 til følgende vejl. udsalgspriser:

Samyang 14mm F/2,8, DKK 3.499,- 

Samyang 24mm F/1,4, DKK 5.999,- 

Samyang T-S 24mm, DKK 7.999,- 

Samyang 35mm F/1,4, DKK 4.499,- 

Samyang 85mm F/1,4, DKK 2.999,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath