2021-03-30 21:00Presse meddelelse

Så kom Pentax K-3 Mark III endelig

Med det nye kamera Pentax K-3 Mark III fortsætter Pentax en lang tradition med at producere stærke kameraer, der er pakket med innovative funktioner.

 

Under Pentax K-3 Mark III’s klassiske ydre SLR-design gemmer der sig en fuldstændig opdateret teknik. Blandt andet med en stor og lysstærk prismesøger med 100 % synsfelt, hvor fotografen kan med en forstørrelse på 1.05x fordybe sig helt i billedet. 

 

Den nye BSI-billedsensor på 25 megapixel giver kombineret med det nye billedprocessor og accelerator-enhed fremragende billedkvalitet med en exceptionel maksimal lysfølsomhed på ISO 1.600.000. 

 

Det nye Pentax K-3 Mark III viser med flere tekniske specifikationer, såsom det nye autofokussystem SAFOX 13, indbygget billedstabilisering og en hurtig billedhastighed på op til 12 billeder pr. sekund, at traditionel fotografering og innovativ kamerateknologi ikke udelukker hinanden. 

 

Det ergonomisk designede kamerahus og indstillingsknapperne er desuden optimeret til hænder af forskellige størrelser og fingerlængder. Kamerahuset af aluminium er af høj styrke og utallige forseglinger sikrer på klassisk Pentax-vis en høj styrke og modstandsdygtighed over for vejr og kulde samt giver fotografer ubegrænset glæde i en meget lang periode.

 

 

Pris og levering:

Pentax K-3 Mark III kan leveres fra april.

Den vejledende udsalgspris er DKK. 16.399

 

Pentax K-3 Mark III Premium KIT DKK. 18,899

 

Flere oplysninger fås ved at kontakte: karsten.rath@focusnordic.dk

 

Vigtigste specifikationer:

 

  • Søger med 1.05x forstørrelse
  • BSI-billedsensor på 25 megapixel
  • Forbedret ergonomi
  • Nyt autofokussystem SAFOX 13
  • Billedstabilisering

 

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise