2019-09-10 11:01Presse meddelelse

​Rotolight Titan X2 – en ny æra af lys for filmskabere

null

Kraftfuld, innovativ og utrolig alsidig - den nye LED-belysning Rotolight Titan X2 tilbyder filmskabere og fotografer en uovertruffen kontrol over lyse - både i og uden for studiet.

Rotolight Titan X2 omdefinerer standarden for filmbelysning. Titan X2 er et banebrydende soft LED-lys, der bruger den nyeste RGBWW-teknologi til at give enestående lysstyrke og farvenøjagtighed samt benytter en række innovative funktioner, der gør arbejdet lettere for lyssættere og giver dem nye kreative muligheder. Titan X2 er designet og produceret i England og repræsenterer den allerseneste LED-belysningsteknologi i en elegant, men alligevel robust pakke.

Lysstærk og flimmerfri

Titan X2 er markedets stærkeste softlys med 2x1 panelopsætning, men det afspejles ikke i dens vægt. Lamperne giver tilstrækkeligt med lys til at blive anvendt i alle typer lyssituationer og har fremragende ydeevne i hele CCT-spektret, hele vejen fra 3000 K til 10.000 K. Titan X2 er perfekt til hurtigt og intensivt arbejde og er helt flimmerfrit ved alle lukkervinkler og styrker. Den store lyskilde giver et vidunderligt blødt lys med flot gengivelse af motivet uden hårde skygger.

Elektronisk justering af lyset

Med Rotolights patentansøgte SmartSoft-teknologi kan lyssættere nu elektronisk justere lysets diffusion, fokus og spredning, hvilket giver uovertruffen kontrol samtidig med, at det eliminerer behovet for gelfiltre. SmartSoft er en revolution inden for belysningskontrol, der sparer både tid og penge, og kan justeres lokalt på lyset, via DMX eller trådløst.

Farveskærm med berøringskontrol

Titan X2 har en robust LCD-berøringsskærm med en intuitiv, nem og hurtigt reagerende brugerflade. Lyssættere behøver ikke længere at navigere gennem komplekse undermenuer, men kan få adgang til vigtige funktioner med et enkelt tryk takket være nemme startikoner og op til ti brugerdefinerede forudindstillinger. Farveskærmen gør det også muligt at se forhåndsvisninger af det omfattende filterbibliotek i Titan X2, så filmskabere kan få nøjagtigt den farve, de ønsker, uden at skulle gætte sig frem.

Præcis farvegengivelse og filterbibliotek med 1300 gelfiltre

Rotolights ekspertudviklede PentaChromic Color Engine med banebrydende RGBWW-teknologi sikrer smukke, naturlige hudtoner og levende farvemætning. Titan X2 yder fremragende i både CRI- og TLCI-værdier, hvilket betyder en meget nøjagtig farvegengivelse, der reducerer behovet for efterbehandling. Titan X2 tilbyder en palet på over 16,7 millioner farver, der kan hentes frem på få sekunder. Alle er tilgængelige i fem forskellige lystilstande: CCT, HSI, RGBW, XY og Filters, der indeholder et omfattende bibliotek svarende til over 1300 gelfiltre.

Kreative lyseffekter med CineSFX

Titan X2 er udstyret med Rotolights prisbelønnede pakke af specialtilpassede CineSFX-specialeffekter (Fire, Lightning, TV, Gunshot, Paparazzi og mere), hvilket eliminerer behovet for tidskrævende arbejde med specialbyggede stroboskoplys. Den patenterede CineSFX bruger Titans RGB-motor til at levere realistiske lyseffekter i farver og er skabt i samarbejde med Stefan Lange, der er veteran indenfor filmeffekter (blandt andet Batman, James Bond 'Skyfall' og Tomb Raider). CineSFX tilbyder fantastiske muligheder for kreative filmfolk!

Alsidigt flashlys til studio- og portrætfotografer

Ud over at være den perfekte belysning for filmfolk og tv-selskaber tilbyder Titan X2 også et kraftigt flashlys uden opladningstid og med mulighed for HSS (High Speed Sync) op til 1/8000 sekund - perfekt til avancerede studio- og portrætfotografer. Med sin indbyggede Elinchrom Skyport-flashmodtager kan op til ti Titan X2 udløses trådløst ved hjælp af Rotolight HSS-sendere (fås til alle større kameramærker). Den trådløse controller har en rækkevidde på 200 meter.

Fleksibel og pålidelig

Den unikke og alsidige Titan X2 tilbyder komplette forbindelses- og kontrolfunktioner uden ekstra udstyr. Der er for eksempel understøttelse af kabel/wDMX, Bluetooth* (til fjernbetjening via en app), integreret LumenRadio-kompatibilitet*, Elinchrom Skyport-flashmodtager og RJ45.

Med den bedste energieffektivitet i klassen er Titan X2 en ideel ledsager til fotografering både i og uden for studiet og kommer med en række monteringsmuligheder. Den er kompakt, men alligevel robust, lavet af materialer i højeste kvalitet og har fire holdbare aluminiumsgreb til let håndtering. Hver lampe er kalibreret individuelt. Ejere af Titan X2 kan være sikre på, at deres belysning vil levere enestående ydelse og fungere pålideligt i mange år.

*Bluetooth og LumenRadio er indbygget som standard og aktiveres via firmwareopdatering i løbet af Q1 2020.

Pris og levering

Rotolight Titan X2 findes i tre versioner og kan leveres i løbet af oktober.

Titan™ X2 Standard Yoke - 31983 kroner (excl. moms).

Titan™ X2 Pole Yoke - 31983 kroner (excl. moms).

Titan™ X2 Swan Neck Mount - 31983 kroner (excl. moms).

For yderliggere information: odd.bergsto@focusnordic.no


Om Rotolight

Rotolight er et banebrydende britisk teknologifirma, der specialiserer sig i fremstilling af alsidige og mobile LED-lamper til fotografer og filmskabere. Virksomheden er kendt for sin evne til at innovere og til at skabe produkter, som giver billedskabere unikke værktøjer og fordele, så de kan realisere deres kreative ideer og ambitioner. Rotolight har været først med at udvikle utallige nye teknologier i industrien og har modtaget mange globale priser og anerkendelser for sin innovation, smarte tekniske løsninger og sin høje produktkvalitet. Som en familievirksomhed har Rotolight et unikt langsigtet perspektiv, der gør det muligt at fokusere på løbende at investere i udviklingen af fremragende kvalitetsprodukter og en helt unik kundeoplevelse.

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath