2014-04-10 10:00Presse meddelelse

Polaroid i vælten igen

null

Polaroid i vælten igen

Instant-fotografering har altid handlet om kreativitet og lysten til at tage billeder af sig selv og sine venner. Så her i ”selfiens” tidsæra er måske ikke så mærkeligt, at ”Instant Photography” har oplevet en renæssance. Efterspørgslen på instant-kameraer stiger med rekordfart, og for at imødekomme denne efterspørgsel, har Polaroid valgt at udvide sin distribution. Man har valgt Focus Nordic AB, Nordens største fotogrossist, som enedistributør i Norden af Polaroid instant-produkter.

”Et Polaroid-kamera er noget af det mest cool grej man kan eje lige nu”, siger Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB. ”Vi har knap nået at få de første kameraer til lager, og allerede står flere kunder i kø for at købe dem. Det er rigtig sjovt for os at se, at nye kunder inden for helt andre brancher viser interesse for produkterne.”

Kameraerne
Sortimentet dækker over en analog model samt to digitale. Den analoge model, som er den ”aller-hotteste”, kommer i fire farver; sort, blå, lilla og rød.

Pris og tilgængelighed
Produkterne er til levering nu til nedenstående vejl. udsalgspriser:

Kameraer:
Polaroid instant analogt kamera PIC300, DKK 799,-
Polaroid instant digitalkamera Z-2300, DKK 1.799,-
Polaroid instant digitalkamera Z-340, DKK 2.199,-

Medier:
Til Pic300:
Polaroid instant film media 2x3” (5,3x8,6cm) 10p., DKK 99,- moms
Polaroid instant film 2x3” (5,3x8,6cm) 20p., DKK 169,-

Til Z-2300:
Polaroid instant zink media 2x3” (5,1x87,6cm) 30p., DKK 149,-
Polaroid instant zink media 2x3” (5,1x87,6cm) 50p., DKK 249,-

Til Z-340:
Polaroid instant zink media 3x4” (7,62x10,1cm) 30p., DKK 169,- moms
Polaroid
Er et af verdens mest kendte og respekterede varemærker med en historie og erfaring, der dækker over mere end 75 års instant-fotografering.
Læs mere om Polaroid på:
http://www.Polaroid.com

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath