2013-04-04 10:25Presse meddelelse

Pentax lancerer nyt spottingscope med zoomokular

null

Pentax PR-80 EDA, med 20-60x zoomokular er et nyt vand-og støvtæt spottingscope med dobbelt ED-glas linse, som placerer sig i topsegmentet af spottingscope markedet.

Nøglefunktioner

1.  Vandtæt
Fuldt vandtæt konstruktion (JIS klasse 6), så fuglebetragtning i regn er ingen hindring, i hvert fald ikke for kikkerten.

2.  Lysstærk
Takket være ED-glas linse og en nyudviklet FBMC (fuldt balanceret Multi-Coating) opnåes en meget høj lystransmission samtidig med en nøjagtig farvegengivelse.

3.  Designet
Spottingscopet er usædvanligt kompakt og let, og lavet af magnesium. Det er 410mm lang og vejer kun 2400 gram. Fokus er centralt beliggende og let at betjene for både højre-og venstrehåndede. Den forreste linse er 80mm hvilket giver et naturligt lys.

4. Kompatibilitet
Alle Pentax XW okularer i XW og XF-serierne kan anvendes, men spottingscopet leveres komplet med et 8-24mm okular (20-60x forstørrelse).

5. Okular
Det nye PR XL 8-24 okular giver en forstørrelse på 20-60x.
Spottingscopet kommer med en indbygget modlysblænde

6. Digiscoping
En adapter som kan bruges til et hvilket som helst Pentax SLR, er under udvikling og vil blive frigivet senere hen. Her vil en omtrentlig brændvidde på 1500 mm kunne opnås.

 

Pris og tilgængelighed
Pentax PR-80 EDA leveres i starten af april og vil koste ca: 12.499,- dkk inkl. moms.

 

For mere information kontakt: Malene Strange Jacobsen: malene.jacobsen@focusnordic.dk

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath