2021-06-16 07:00Presse meddelelse

Objektiv med biograflook til portrætbilleder  

 

Sirui udvider sin serie af anamorfiske objektiver til overkommelige priser med Sirui Anamorphic Lens 1,33X 75mm f/1.8, der er fantastisk til portrætbilleder.

 

Objektivet fjerner forvrængning af perspektivet, og personer vises på en mere naturlig måde, som når du ser ting med dine øjne. Sirui 75mm optager som andre anamorfiske objektiver i sideforholdet 2.4:1 med en 33% forøgelse af det horisontale synsfelt, der giver det kendetegnende biograflook til dine billeder.

 

Den høje lysstyrke på f/1.8 hjælper med til at adskille motivet fra baggrunden, og de 13 blændelameller giver en cremet og flot bokeh. Objektivet danner takket være sine enestående anamorfiske lysegenskaber blå horisontale refleksioner med lavt spildlys og fængslende baggrundseffekter som kendt fra biograffilm.

 

Optikken er konstrueret af 16 linseelementer i 12 grupper, og linserne er fremstillet af den velkendte tyske glasproducent Schott. Objektivhuset er fremstillet af aluminium i flykvalitet, og vægten er kun 800 gram (E-fatning).

 

Objektivet fås til fem forskellige objektiv-fatninger, nemlig Sony E, Fuji X, Canon EF-M, Nikon Z og MFT.

 

Pris og levering

Objektivet kan leveres fra august.

 

Den vejledende udsalgspris er:

Sony E – DKK 6.949:-

Fuji X – DKK 6.949:-

Canon EF-M – DKK 6.949:-

Nikon Z – DKK 6.949:-

MFT – DKK 6.949:-

 

De vigtigste specifikationer:

  • Anamorfisk objektiv til overkommelig pris
  • Fantastisk til portrætbilleder
  • Lysstyrke på f/1.8 med 13 blændelameller
  • Giver horisontale blå refleksioner


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise