2013-11-14 09:00Presse meddelelse

Nyt professionelt videohoved fra Sirui

null

Stativproducenten Sirui lancerer et nyt væskedæmpet videohoved, et af de få produkter, som mange har manglet i Siruis sortiment. Det nye hoved, VH-10, vil både blive solgt løst og i kit med udvalgte Sirui-stativer.

Sirui VH-10

Videohovedet er udformet specielt til DSLR og videokameraer, og kan klare udstyr på op til 6kg. Det passer også godt til spottingscoper, og vil helt sikkert blive en favorit hos mange fuglekiggere.

Takket være det sofistikerede væskedæmpede system er hovedet fleksibelt, lydløst og vibrationsfrit i brug. Friktionen for horisontal og vertikal bevægelse kan justeres individuelt. Hovedet justeres således helt trinløst og kan indstilles meget præcist.

Det er behageligt, sikkert og funktionelt i brug. Låsen i snapkoblingen hindrer utilsigtede glidninger af snappladen.

Hovedet tillader 360° panoramafunktion og har både 1/4" og 3/8” gevind.

”Med sin fjedrende modvægt for belastning op til 2kg og sin trinløse justering er det en drøm at arbejde med”, siger Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB, distributør i Norden og Baltikum.

Præcis som stativerne fra Sirui har videohovedet hele 6 års garanti.

Pris og tilgængelighed

Sirui VH-10 kommer på markedet i løbet af november til en vejl. udsalgspris på DKK 1.499,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath