2022-06-15 12:00Presse meddelelse

Nyt design til Zhiyun Weebill

Zhiyun Weebill 3Zhiyun Weebill 3

Den nye Weebill 3 har et helt nyt SLING 2.0-design med forbedret ergonomi, indbygget mikrofon, og Led lys og et kraftigt indbygget batteri, der holder hele dagen. Weebill 3 opgraderer film- og fotooplevelsen med en dynamisk, let og brugervenlig professionel enhed, der giver brugerne mulighed for at slippe for besvær og stress ved håndtering af udstyr, for i stedet at kunne fokusere på ren kunstnerisk kreation.

 

Det nye SLING 2.0-system indeholder tre vigtige ergonomiske opgraderinger: et redesignet L-formet håndtag, der er mere stabilt, når den står selv, en ny håndledsstøtte og et omplaceret, forlænget SLING greb, der giver over 40 % mere støtte til dit håndled ved at flytte vægten over på din arm. Den ekstra støtte reducerer træthed og giver mulighed for længerevarende brug med komfort. Ved at flytte SLING grebet til bunden af gimballen giver øget stabilitet og forebyggelse af rystelser, når du optager i lave vinkler.

 

Grebet har tommelfingerknapper, et mini joystick til styring, samt fingerknap og hjul, der kan tilpasses efter præferencer af optage-mode og bevægelsesmønstre, såsom kameraindstillinger, bevægelsesretninger, follow focus osv.

 

Weebill 3 har en indbygget mikrofon og 1000 lumen Led lys der sikrer en hurtig og effektiv opsætning før optagelse. Dette praktiske, højtydende add-in-tilbehør sparer filmskabere for besværet med ekstra ledninger og vægten af ekstra tilbehør.

 

Den indbyggede mikrofon giver fremadrettet fokuseret kardioidoptagelse med støjreducerende funktionalitet, mens det kraftige fyldlys giver mulighed justering af farvetemperaturen fra 2600-5400K for at opfylde kravene til hver enkelt optagelse.

 

Sammenlignet med den tidligere version har WEEBILL 3 et kraftigt 7.800mAh internt batteri, som nu giver op til 21 timers brug til heldags-filmoptagelser. Den understøtter PD-hurtigladning (0-100 % på 2 timer) samt opladning af tilsluttede kameraer (5V/1A) giver Weebill 3 en enestående udholdenhed med minimal nedetid.

 

Priser og levering

 

Den nye gimbal vil blive leveret i juni

Den anbefalede udsalgspris er 4199.- inkl. moms

 

For mere information, kontakt venligst lasse.ericson@focusnordic.se

 

Nøglefunktioner

 

  • Nyt SLING design, der reducerer træthed
  • Understøtter de fleste professionelle kameraer
  • Indbygget mikrofon og en kraftig LED (1000 lumen)
  • Quick-release plade med indbygget magnetisk skruenøgle
  • Kraftigt batteri, der holder i 21 timer
  • Understøtter PD-opladning
  • Lav vægt


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise