2022-07-06 08:00Presse meddelelse

Nye smarte produkter hos Focus Nordic

ToucanToucan

Focus Nordic er stolte af at kunne meddele, at vi er blevet valgt som distributør af Toucan Solutions smarte produkter.

Det er en ny produktserie for os, og vi er rigtig glade for at have Toucan med ombord, siger Rebecca Laanemets, produktchef og ansvarlig for Toucan hos Focus Nordic.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter smarte produkter, der gør det lettere at interagere med mennesker enten via smarte hjemmeprodukter eller via Onlinemøder.

 

Toucan gør sikkerhed i hjemmet samt at holde forbindelsen til andre til en nem ting. Virksomheden specialiserer sig i smarte og intuitive produkter til det moderne hjem, der gør din hverdag sikrere og nemmere. Se, hvad der foregår i dit hjem med et superskarpt vidvinkelobjektiv, optagelse i Full HD i 1080p og et krystalklart nattesyn. En fantastisk fordel ved Toucans produkter er, at din videohistorik gemmes gratis i 24 timer. 

 

I Toucans spændende produktsortiment hos Focus Nordic finder du produkter som f.eks:

 

Toucan Smart Home

Du har adgang til dit hjem uanset hvor du er, med Toucan Smart Home-produkter via Toucans app. Bliv forbundet døgnet rundt og hav ro i sindet, når du er væk fra hjemmet. 

Produktserien Toucan Smart Home omfatter trådløse dørtelefoner, kameraer med projektør, trådløse overvågningskameraer m.m. 

Produkterne er nemme at installere og kommer med flere smarte funktioner som tovejssamtaleanlæg via kamera, optagelse i Full HD i 1080p og krystalklart nattesyn. 

 

Toucan Connect

Produktserien Toucan Connect omfatter mødehøjttalere, webkameraer og videokonferencesystemer og er fantastiske som starter-kit, når det drejer sig om møder i forbindelse med arbejde hjemmefra eller møder med kolleger fra hele i verden. Produkterne har en nem grænseflade med plug-and-play og har alt, hvad du skal bruge for hurtigt og effektivt at komme i gang med at holde videomøder. 

Alle Toucans kameraer bruger et krypteret og sikkert cloud-lager, der beskytter dit privatliv døgnet rundt, og som ikke kræver et abonnement for at du kan få vist eller gemme videoer. Se dit livefeed på appen Toucan Smart Home til smartphones og afspil eller hent videooptagelser.  

 

Levering af Toucans produkter starter i juli 2022.

 

Flere oplysninger fås ved at kontakte rebecca.laanemets@focusnordic.se

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise